Πατριός ασελγούσε στην 12χρονη θετή κόρη του στην Καλαμάτα

Ελλάδα
Πατριός ασελγούσε στην 12χρονη θετή κόρη του στην Καλαμάτα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Την άρση των περιοριστικών όρων που είχαν ορισθεί για τον 33χρονο ο οποίος κατηγορείται για κατάχρηση σε ασέλγεια κατ’ εξακολούθηση της 12χρονης θετής του κόρης, αποφάσισε το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών Καλαμάτας και λίγες ώρες μετά συνελήφθη ως προσωρινά κρατούμενος.

Η υπόθεση είχε αποκαλυφθεί στα τέλη Φεβρουαρίου, έπειτα από καταγγελία της μητέρας της ανήλικης κοπέλας στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Καλαμάτας.

Σύμφωνα με όσα έχουν καταγγελθεί, η 12χρονη εκμυστηρεύτηκε στη μητέρα της ότι ο πατριός της τον τελευταίο ενάμιση χρόνο, σχεδόν καθημερινά, προέβαινε σε ασελγείς πράξεις σε βάρος της και κατά το χρονικό διάστημα που εκείνη έλειπε από το σπίτι.

Δύο ημέρες μετά η μητέρα μαζί με τη 12χρονη σύμφωνα με το iefimerida.gr κατήγγειλαν τα περιστατικά στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Καλαμάτας.Ο 33χρονος είχε παρουσιασθεί μόνος του στην Αστυνομία και αρνείται όλες τις κατηγορίες.Μετά την εξέλιξη αυτή, ο δικηγόρος Πολιτικής Αγωγής, Άγγελος Βλαχονικολός, τόνισε σε δηλώσεις του ότι η οικογένεια της ανήλικης εκφράζει την δικαίωση και ανακούφισή της.
ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News