default-image

Εκφράσεις... πεζοδρομίου από Αυλωνίτου κατά Μητσοτάκη - Την αποδοκίμασε ο ΣΥΡΙΖΑ

Ελλάδα
Εκφράσεις... πεζοδρομίου από Αυλωνίτου κατά Μητσοτάκη - Την αποδοκίμασε ο ΣΥΡΙΖΑ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Με το στόμα ανοικτό έμειναν παρουσιαστές και καλεσμένοι σε τηλεοπτική εκπομπή του ΑΝΤ1, ακούγοντας την βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Ελένη Αυλωνίτου να χρησιμοποιεί υβριστικούς χαρακτηρισμούς κατά του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκου Μητσοτάκη, αναφορικά με την πυρκαγιά στο Μάτι.

Η βουλευτής - που βεβαίως επανέλαβε τον ισχυρισμό της ότι «ο κόσμος κάηκε στη θάλασσα επειδή δεν είχε εκπαιδευτεί σωστά» - εγκάλεσε, χρησιμοποιώντας πεζοδρομιακές εκφράσεις, τον πρόεδρο της αξιωματικής αντιπολίτευσης για την κριτική που ασκεί στην κυβέρνηση αναφορικά με τη διαχείριση της φονικής πυρκαγιάς που έπληξε την ανατολική Αττική.

Κατά την αντιπαράθεση που είχε με τον βουλευτή της ΝΔ, Γεράσιμο Γιακουμάτο, η κυρία Αυλωνίτου είπε, μεταξύ άλλων, «στα πλαίσια της π@@ που είπε ο Μητσοτάκης».

Αποδοκιμάζει ο ΣΥΡΙΖΑ τη σημερινή προσβλητική αναφορά της Ελένης Αυλωνίτου για τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκο Μητσοτάκη, όπως έγραψε στο twitter η εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος Ράνια Σβίγκου.

«Ο ΣΥΡΙΖΑ αποδοκιμάζει τη σημερινή προσβλητική δήλωση της Ε. Αυλωνίτου για τον Κ. Μητσοτάκη. Τέτοιες αναφορές δεν πρέπει να έχουν καμία θέση στην πολιτική αντιπαράθεση», έγραψε η κ. Σβίγκου στην ανάρτησή της.

Δείτε το χαρακτηριστικό απόσπασμα.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News