Ελλάδα

Αλεξία Μπακογιάννη για Κουφοντίνα: «Ο κ. Τσίπρας είτε εκβιάζεται είτε συναλλάσσεται»

Την ενόχλησή της φανέρωσε στον αέρα του ΣΚΑΙ η Αλεξία Μπακογιάννη με αφορμή τη μεταφορά του εκτελεστή της τρομοκρατικής οργάνωσης 17Ν Δημήτρη Κουφοντίνα στις αγροτικές φυλακές Βόλου.

Η ίδια έστειλε το δικό της μήνυμα:

«Κατ’ αρχάς να σας πω ότι για μας όλους κι όταν λέω όλους εννοώ όλες τις οικογένειες των θυμάτων του κ. Κουφοντίνα προσωπικώς αλλά και της 17Ν συνολικά, αυτό έρχεται ως κερασάκι σε μία τούρτα των τριών τελευταίων χρόνων, όπου η μία απόκλιση απέναντι στους νεκρούς μας, έρχεται πάνω στην άλλη».

Και συνέχισε λέγοντας πως «η ευρύτερη συμπεριφορά που έχει τη χαρά να απολαμβάνει ο κύριος Κουφοντίνας, είναι εντυπωσιακή. Δηλαδή μένουν μέσα στις φυλακές μας παιδάκια για λίγα ναρκωτικά και ο μεγαλύτερος κατά συρροή δολοφόνος μεταπολεμικά, μεταφέρεται στις αγροτικές φυλακές. Κρατάμε άλλους κι άλλους μέσα στις φυλακές για να στείλουμε τον μεγαλύτερο κατά συρροή δολοφόνο μεταπολεμικά, που δεν έχει μετανιώσει ποτέ, στις αγροτικές φυλακές».

Εν συνεχεία δήλωσε ότι «θέλουμε την δίκαιη τιμωρία των τρομοκρατών». Προς το τέλος της παρέμβασής της στην εκπομπή, εξαπέλυσε και μία σφοδρότατη επίθεση στον ίδιο τον πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα, προσωπικά.

Συγκεκριμένα, η Αλεξία Μπακογιάννη τόνισε: «Αυτό που γίνεται συνεχόμενα από τότε που βγήκε αυτή η κυβέρνηση, με αποκορύφωμα το σημερινό, που δεν στέκει ούτε λογικά ούτε συναισθηματικά, η μόνη εξήγηση που μπορώ να δώσω είναι ότι ο κ. Τσίπρας είτε εκβιάζεται είτε συναλλάσσεται».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια