81 οι ταυτοποιημένοι νεκροί από τις πυρκαγιές στην Αττική – Ένας ο αγνοούμενος

Ελλάδα
81 οι ταυτοποιημένοι νεκροί από τις πυρκαγιές στην Αττική – Ένας ο αγνοούμενος

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ταυτοποιήθηκαν άλλα πέντε άτομα σήμερα από τους απανθρακωμένους που είχαν μεταφερθεί από τη φονική πυρκαγιά στο Μάτι.

Σύμφωνα με στοιχεία που έγιναν γνωστά στην Πυροσβεστική από τη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών της Ελληνικής Αστυνομίας, ο αριθμός των ταυτοποιημένων νεκρών ανέρχεται στους 81. Σε αυτούς προστίθεται ο αριθμός τεσσάρων ατόμων οι οποίοι κατέληξαν νοσηλευόμενοι σε νοσοκομεία της Αττικής, ανεβάζοντας τον συνολικό αριθμό των ταυτοποιημένων νεκρών στους 85.

Από την Πυροσβεστική έγινε γνωστό ότι παραμένει ως αγνοούμενο ένα ακόμα άτομο. Διευκρινίζεται ότι από την αρχή είχαν δηλωθεί συνολικά από οικείους τους ως αγνοούμενοι 84 άνθρωποι. Από την Πυροσβεστική έγινε γνωστό ότι δύο γυναίκες είχαν δηλωθεί με δύο ονόματα, δηλαδή το πατρικό τους και του συζύγου τους. Συνεπώς, οι δηλωθέντες ως αγνοούμενοι οριστικά πλέον είναι 82.

Οι έρευνες της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών συνεχίζονται για την ταυτοποίηση και κάποιων τελευταίων δειγμάτων που έχουν απομείνει στο νεκροτομείο. Οι Αρχές εκτιμούν ότι πιθανότατα πρόκειται για τον έναν που δεν έχει ταυτοποιηθεί ακόμα και δεν αποκλείεται κάποια από τα τελευταία δείγματα να ανήκουν σε ήδη ταυτοποιημένους νεκρούς.

Ωστόσο, θα εξαντληθούν όλες οι έρευνες για την περίπτωση που μπορεί να υπάρχει και κάποιος άλλος νεκρός που δεν έχει δηλωθεί μέχρι στιγμής από κάποιους οικείους του, πράγμα το οποίο, σύμφωνα με τις εκτιμήσεις, έχει μικρές πιθανότητες.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News