Παρά τα σοβαρά εγκαύματα, ο Μάκης κατάφερε να επιβιώσει

Ελλάδα
Παρά τα σοβαρά εγκαύματα, ο Μάκης κατάφερε να επιβιώσει

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Συγκλονίζουν το πανελλήνιο και όχι μόνο οι ανθρώπινες απώλειες, οι ανθρώπινες ιστορίες, από τη φονική πύρινη λαίλαπα που έπληξε περιοχές της Αθήνας, πριν από δέκα ημέρες, αλλά και οι ιστορίες των ανυπεράσπιστων τετράποδων.

Χάθηκαν ανθρώπινες ζωές, ξεκληρίστηκαν οικογένειες, αφανίστηκαν γειτονιές… εκεί όπου ακούγονταν γέλια και παιδικές φωνές, τώρα επικρατεί σιωπή, πόνος και θλίψη.

Συγκλονίζει ο τρόπος που μαρτύρησαν όλοι αυτοί οι άνθρωποι που έφυγαν τόσο άδικα από τη ζωή. Μαζί ωστόσο με τις ανθρώπινες ζωές, μαζί με την καταστροφή στο περιβάλλον, κάηκαν και ζωάκια.

Πλάσματα ανυπεράσπιστα τα οποία και αυτά υπέφεραν, τρόμαξαν, πανικοβλήθηκαν. Άλλα το ένστικτό τους τα οδήγησε σωστά και σώθηκαν, όπως το σκυλάκι που βρέθηκε στο φούρνο, εκεί βρήκε καταφύγιο για να σωθεί, άλλα πάλι δεν τα κατάφεραν… και μαρτυρήσαν και αυτά.

Τυχερός μέσα στην ατυχία του, ο Μάκης, ο σκυλάκος της φωτογραφίας, που είχε εγκαύματα σε όλο του το σώμα και τα μάτια, ωστόσο έχει απίστευτη δύναμη και θέληση για να ζήσει.

Σύμφωνα με ανάρτηση της ομάδας «Οι φίλοι μας τα Ζώα», μετά από συνεχή 24ωρη παρακολούθηση, μετά από περίθαλψη, στην οποία δέχτηκε τις ιατρικές φροντίδες από τους γιατρούς βρήκε τη δύναμη και σηκώθηκε ξανά στα πόδια του.

Ο γλυκός Μάκης όλες αυτές τις μέρες, παρά τη φρίκη που έχει ζήσει, δεν ξεχνάει να διδάσκει τι θα πει πραγματική αγάπη - γλείφοντας με κάθε ευκαιρία - τα πρόσωπα των ανθρώπων που τον βοήθησαν.

 

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News