Σποτ για να σταματήσει η κακοποίηση των γαϊδουριών στα νησιά της χώρας

Ελλάδα
Σποτ για να σταματήσει η κακοποίηση των γαϊδουριών στα νησιά της χώρας

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Με τίτλο «Λέμε όχι στην κακοποίηση», ο Ελληνικός Σύλλογος Προστασίας Ιπποειδών, ανάρτησε στη σελίδα του στο Facebook ένα βίντεο που δείχνει σοκαριστικά σκληρές εικόνες από την κακοποίηση και την εκμετάλλευση των ιπποειδών σε τουριστικά μέρη της χώρας μας.

Ο Σύλλογος καταγγέλλει το τεράστιο έγκλημα που διαπράττεται αυτή τη στιγμή σε πολλές περιοχές της Ελλάδας εις βάρος αυτών των ανυπεράσπιστων ζώων και προτρέπει όλους εμάς να μην κλείνουμε τα μάτια και τα αυτιά μας.

Μπορούμε, όπως χαρακτηριστικά αναφέρεται στην ανάρτηση, κάθε φορά που πέφτει κάτι ανάλογο στην αντίληψή μας να καλούμε το 100, την κεντρική διεύθυνση της αστυνομίας, τον εισαγγελέα ώστε να μπει ένα τέλος στο μαρτύριο αυτών των πλασμάτων.

Δείτε το σποτ, που έφτιαξαν τα μέλη του Συλλόγου με τη βοήθεια φίλων και εθελοντών του ΕΣΠΙ:

Το πλήρες κείμενο της ανάρτησης:

«Αυτή τη στιγμή σε πάρα πολλές περιοχές της Ελλάδας διαπράττεται ένα τεράστιο έγκλημα εις βάρος ανυπεράσπιστων ζώων.

Μην κλείνεις τα μάτια και τα αυτιά σου! Μίλα! Κάλεσε το 100, τη κεντρική διεύθυνση της αστυνομίας, τον εισαγγελέα. Βάλε ένα τέλος στο μαρτύριο αυτών των πλασμάτων.

Τα πλάνα που βλέπετε έχουν κάνει τον γύρο του κόσμου. Και οι εικόνες αυτές δεν τιμούν καθόλου την χώρα μας. Κάποιοι όμως παρόλα αυτά εξακολουθούν να κλείνουν τα μάτια και τα αυτιά τους...

Το σποτ αυτό έγινε με την βοήθεια φίλων και εθελοντών του ΕΣΠΙ οι οποίοι προσέφεραν τις υπηρεσίες τους αφιλοκερδώς.

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε θερμά του φίλους που έδωσαν την έγκριση τους να χρησιμοποιήσουμε τα βίντεο που τράβηξαν κατά την επίσκεψη τους στην χώρα μας, Clyde Delong & River Equine thank you sooooo soooo much!

Ευχαριστούμε θερμά την Ελένη Ηλιοπούλου και το zoosos.gr, το φιλοζωικό σωματείο Κιβωτός Μυτιλήνης και τον Stauros Sopiliadis για τα βίντεο που μας παραχώρησαν.

Χιλιάδες ευχαριστώ στην εταιρία Domenica Productions https://www.facebook.com/Domenica-Productions-819854078222…/ για την εκπληκτική δουλειά που έκαναν με το μοντάζ, καθώς και τον Στάθη Νικολακόπουλο και το Media Lab του Δήμου Ηλιούπολης για την ηχογράφηση και την μίξη του ήχου.

Σενάριο, κείμενα, εκφώνηση και επιμέλεια Project Αγγελική Παναγιωτοπούλου».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News