«Έχουμε ένα συναισθηματικά ανάπηρο Πρωθυπουργό και μια ζωντανή-νεκρή κυβέρνηση»

Ελλάδα
«Έχουμε ένα συναισθηματικά ανάπηρο Πρωθυπουργό και μια ζωντανή-νεκρή κυβέρνηση»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μία συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης παραχώρησε σε ραδιοφωνικό σταθμό Πανελλήνιας εμβέλειας ο Βουλευτής Ηρακλείου και Γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας, με «φόντο» τις φονικές πυρκαγιές στο Μάτι Αττικής.

«Προσπαθούν με ψέματα να χτίσουν την άμυνά τους για την επόμενη ημέρα. Αποτελούν όμως ήδη παρελθόν. Ο Ελληνικός λαός έχει παραιτήσει τον κ. Τσίπρα και τους υπουργούς του», δήλωσε ο Γραμματέας ΠΕ της ΝΔ - Βουλευτής Ηρακλείου κ. Λευτέρης Αυγενάκης σήμερα το πρωί σε συνέντευξή του στον ραδιοφωνικό σταθμό «Θέμα Radio 104.6» και στους δημοσιογράφους Γιάννη Μακρυγιάννη και Χρήστο Μπόκα.

Βασικά σημεία της συνέντευξης:

  • Στο πλαίσιο ενός θλιβερού τηλεοπτικού σόου ο κ. Τσίπρας ενδιαφέρθηκε ακόμα και για την έκβαση των πυρκαγιών στη Σουηδία, αλλά δεν αναρωτήθηκε για το αν υπήρχαν νεκροί στην Αν. Αττική! Έχουμε ένα συναισθηματικά ανάπηρο Πρωθυπουργό και μια ζωντανή-νεκρή κυβέρνηση.
  • Είτε έλεγαν ψέματα στον Πρωθυπουργό, ή όλοι μαζί επιχειρούσαν να παραπλανήσουν τους πολίτες. Το παζλ των ευθυνών στήνεται μέρα με τη μέρα. Σήμερα είχαμε την καταγγελία από τον Δήμαρχο Ραφήνας για πλαστογράφηση στοιχείων αναφορικά με την διαχείριση της κατάσταση από πλευράς της Περιφέρειας.
  • Η Κυβέρνηση πίσω από το ψευδοεπιχείρημα των αυθαίρετων προσπαθεί να κρύψει τα τραγικά σφάλματα και τις παραλείψεις της 23ης Ιουλίου. Είναι προφανές ότι υπήρχε σοβαρότατο έλλειμμα στην προετοιμασία για την αντιμετώπιση μιας κρίσης, αλλά και στη διαχείρισή της.
  • Έγιναν πολλά λάθη, εφαρμόστηκαν λάθος αποφάσεις με αποτέλεσμα ένα εξαιρετικά μεγάλο αριθμό νεκρών, αγνοούμενων και κατεστραμμένων περιουσιών. Κανείς δεν μπορεί να εμπιστευθεί αυτούς τους ανθρώπους να διαχειριστούν μια ανάλογη κατάσταση, την οποία βέβαια απευχόμαστε.
  • Ο Κυριάκος Μητσοτάκης και η Νέα Δημοκρατία έχουμε μία προτεραιότητα: Να μη ζήσει ποτέ ξανά η Ελλάδα μια τέτοια τραγωδία. Η ΝΔ ζητά να απαντηθούν τα ερωτήματα, ζητά να αποδοθούν οι ευθύνες, και καταθέτει συγκεκριμένες προτάσεις ώστε οι πολίτες να αισθανθούν ασφαλείς.

Ολόκληρη η συνέντευξη:

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News