Επισήμως νεκρή η Αθηνά Καραλή άλλο ένα θύμα της φονικής πυρκαγιάς στο Μάτι

Ελλάδα
Επισήμως νεκρή η Αθηνά Καραλή άλλο ένα θύμα της φονικής πυρκαγιάς στο Μάτι

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ένας ακόμη τραγικός επίλογος. Η Αθηνά Καραλή είναι επισήμως νεκρή, αφού η σορός της ταυτοποιήθηκε

Εντοπίστηκε και ταυτοποιήθηκε η σορός της Αθηνάς Καραλή. Πρόκειται για άλλο ένα από τα θύματα της φονικής πυρκαγιάς που στο πέρασμά της κατέκαψε σπίτια, περιουσίες, μα κυρίως αφαίρεσε ανθρώπινες ζωές.

Την άτυχη 48χρονη αναζητούσε εναγωνίως η κόρη της, η οποία μάλιστα μίλησε ζωντανά στον τηλεοπτικό αέρα του ΣΚΑΪ και συγκίνησε το πανελλήνιο.

Το απόγευμα της Κυριακής, 30.07.2018, είχε γίνει γνωστό πως ταυτοποιήθηκε και η σορός του Σπύρου Κάκαρη, με τον οποίο η άτυχη γυναίκα ήταν μαζί στο Μάτι, πριν από ακριβώς μία εβδομάδα. Την μοιραία Δευτέρα, 23.07.2018, που ξέσπασαν οι φονικές πυρκαγιές, οι οποίες προκάλεσαν τον θάνατο τουλάχιστον 91 ανθρώπων… Αθηνά Καραλή

Όταν η κόρη της αναζητούσε την Αθηνά Καραλή

Σύμφωνα με πληροφορίες του newsit.gr, η ταυτοποίηση της σορού της άτυχης γυναίκας έγινε σήμερα το πρωί. Δηλαδή μια εβδομάδα μετά την εθνική τραγωδία και κανείς δεν μπορεί καν να διανοηθεί το τι μπορεί να πέρασε η κόρη της.

Η οποία σήμερα, έχει αλλάξει την φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook, με την οποία δείχνει την ψυχολογική της κατάσταση. Ένα μαύρο φόντο και τίποτα παραπάνω…

Η ίδια είχε ραγίσει καρδιές μια μέρα μετά την «αποφράδα» ημέρα, όταν μίλησε ζωντανά στον τηλεοπτικό αέρα του ΣΚΑΪ, σε μια απέλπιδα προσπάθεια να γίνει το θαύμα…

Η Ιωάννα Καρακουλάκη, δεν μπορούσε κάθε τόσο να συγκρατήσει τα δάκρυά της. Η ίδια τόνιζε: «Ψάχνουμε την μαμά μου, δεν την βρίσκουμε πουθενά, έχουμε ψάξει παντού. Σε όλα τα νοσοκομεία, τα νεκροτομεία… Παντού έχουμε πάρει, την πυροσβεστική, κανένας δεν ξέρει…».

«Η μητέρα μου αρχικά είχε εγκλωβιστεί σε μια πολυκατοικία στο Μάτι», συνέχισε. «Δεν μπορούσε να βγει. Τηλεφώνησα εγώ. Κάποιος απάντησε το τηλέφωνο, δεν ήταν εκείνη. Άκουγα που ουρλιάζανε. Δεν ξέρω ποιος ήταν.

Μετά ξαναμίλησα, πήρα τηλέφωνο ξανά και μου απάντησε ένας κύριος. Μου είπε ότι είναι μαζί της, ότι έχει κάποια εγκαύματα αλλά είναι καλά. Μετά ξαναμίλησα μαζί της, δεν μπορούσε να μιλήσει καλά, δεν καταλάβαινα καν τι έλεγε. Και μετά από εκεί και πέρα δεν ξανά μιλήσαμε. 21:06 μίλησα τελευταία φορά μαζί της«.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News