Επισκέψεις... μακριά από κάμερες για τον Κυριάκο Μητσοτάκη στην Αττική

Ελλάδα
Επισκέψεις... μακριά από κάμερες για τον Κυριάκο Μητσοτάκη στην Αττική

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η τραγωδία στην Ανατολική Αττική με τις φονικές πυρκαγιές που έχουν στοιχίσει τη ζωής σε τουλάχιστον 85 ανθρώπους, δεν έχει αφήσει ανεπηρέαστο κανένα Έλληνα, ενώ έχει συγκλονίσει και έχει απασχολήσει η υπόθεση και τα ξένα δίκτυα ενημέρωσης.

Ο Πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης σεβόμενος το πένθος από την πρωτοφανή καταστροφή που συνιστά εθνική τραγωδία μιας και ο κατάλογος διαρκώς μεγαλώνει, μακριά από τις κάμερες και τα φώτα της δημοσιότητας, επισκέφθηκε στοχευμένα και με διακριτικότητα, συνοδευόμενος από το Γραμματέα ΠΕ της Νέας Δημοκρατίας, Λευτέρη Αυγενάκη, τις πληγείσες περιοχές, ορφανοτροφείο, κέντρα συγκέντρωσης αγαθών πρώτης ανάγκης, νοσοκομεία αλλά και το κέντρο ΕΚΑΒ.

Η Νέα Δημοκρατία δίπλα στους ανθρώπους που επλήγησαν από τις φονικές πυρκαγιές

Από την πρώτη στιγμή που φάνηκε το εύρος της καταστροφής στη Ραφήνα, η ΝΔ με εντολή του Προέδρου της κ. Κυριάκου Μητσοτάκη στο Γραμματέα του κόμματος, ξεκίνησε όλος ο κομματικός μηχανισμός, δράσεις για τη στήριξη και την ανακούφιση των συμπολιτών μας.

Ο κομματικός μηχανισμός (Βουλευτές, Πολιτική Επιτροπή, Γραμματείες, ΝΟΔΕ και ΔΗΜΤΟ) τέθηκαν σε ετοιμότητα λίγες ώρες μετά την καταστροφική πυρκαγιά.

Είδη πρώτης ανάγκης, φάρμακα, νερά, τρόφιμα και πολλά άλλα ήταν μεταξύ της βοήθειας που συγκεντρώνεται και παραδίδεται ακόμη και σήμερα. Το σημαντικότερο όμως είναι 350 περίπου εθελοντές μέλη του κόμματος κ της ΟΝΝΕΔ, ενταγμένοι στο συντονιστικό όργανο του Δήμου Ραφήνας αλλά και ευρύτερα συνδράμουν ασταμάτητα τους πυρόπληκτους κατοίκους.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News