Ελλάδα

Κινδύνευσε η μητέρα της Άννας Βίσση στο Μάτι

Ανάμεσα στους ανθρώπους που έχασαν τα σπίτια τους μετά την καταστροφική φωτιά στο Μάτι ήταν και η αδερφή της Άννας Βίσση, η Νίκη Βίσση… μία από τους κατοίκους ανάμεσα στους πληγέντες από τις φονικές πυρκαγιές.

Η Νίκη είχε σπίτι στο Μάτι το οποίο κάηκε ολοσχερώς. Εκεί βρισκόταν η μητέρα τους, τα παιδιά της και ο σύζυγός της.

Η Νίκη Βίσση που βρισκόταν μαζί με την αδερφή της Άννα στη Θεσσαλονίκη, περιέγραψε τις εφιαλτικές στιγμές που έζησε η οικογένειά της:

«Το σπίτι μας κάηκε ολοσχερώς! Δεν έμεινε τίποτα στο Μάτι… Δεν συμβαίνουν αυτά τα πράγματα, πέθαναν άνθρωποι, είναι απίστευτο. Ζούμε μια τραγωδία. Εγώ βρισκόμουν με την Άννα στη Θεσσαλονίκη για τη συναυλία της και έμαθα τι συμβαίνει από το τηλέφωνο.

Στο σπίτι μου ήταν ο σύζυγός μου, τα παιδιά μου και η μητέρα μου. Τα παιδιά άρπαξαν την μητέρα μου με το αυτοκίνητο και έφυγαν. Η Άννα είναι στο πλευρό μας… Πριν από λίγο πήρε στο σπίτι της και τη μητέρα μας… Αυτή ήταν η βασική μας κατοικία…

Εντάξει έχουμε να μείνουμε κάπου, αλλά τώρα είμαστε στην περιοχή, στο Μάτι και στο σπίτι και μαζεύουμε τα συντρίμμια…».

Η τραγουδίστρια επηρεασμένη από την τραγωδία που βιώνει ολόκληρη η Ελλάδα, έγραψε τσον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram:

«Κρίμα... μαύρες οι σκέψεις όλων μας από χτες το βράδυ και μέχρι να ξεπεραστεί και αυτός ο θάνατος της ζωής και αυτή η αδικία προς την φύση και την ύπαρξη μας και αυτή η καταστροφή της δημιουργίας και αυτός ο εξανεμισμός τόσων κόπων και θυσιών.Πρώτοι στις σκέψεις μας τα θύματα και οι άνθρωποι τους αλλά και όλοι οι συνάνθρωποι μας που περνούν τα ίδια εδώ στην χώρα μας αλλά και στην υπόλοιπη γη και ούτε που το μαθαίνουμε τις περισσότερες φορές».

Κρίμα... μαύρες οι σκέψεις όλων μας από χτες το βράδυ και μέχρι να ξεπεραστεί και αυτός ο θάνατος της ζωής και αυτή η αδικία προς την φύση και την ύπαρξη μας και αυτή η καταστροφή της δημιουργίας και αυτός ο εξανεμισμός τόσων κόπων και θυσιών.Πρώτοι στις σκέψεις μας τα θύματα και οι άνθρωποι τους αλλά και όλοι οι συνάνθρωποι μας που περνούν τα ίδια εδώ στην χώρα μας αλλά και στην υπόλοιπη γη και ούτε που το μαθαίνουμε τις περισσότερες φορές

A post shared by Anna Vissi (@annavissiofficial) on

Και σ’ αυτές τις ώρες καταλαβαίνει κανείς ότι όλοι οι άνθρωποι γίνονται «ένα»! Δεν έχει σημασία ούτε πόσα χρήματα έχεις, ούτε αν είσαι δημοφιλής. Το μόνο που έχει σημασία είναι να σώσεις τους δικούς σου ανθρώπους, τον ίδιο σου τον εαυτό και να βοηθήσεις τους ανθρώπους που σε έχουν ανάγκη αυτές τις δύσκολες ώρες μιας ανείπωτης τραγωδίας.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια