Συγκλονιστική μαρτυρία αυτόπτη μάρτυρα - Πανικός στη Ραφήνα

Ελλάδα
Συγκλονιστική μαρτυρία αυτόπτη μάρτυρα - Πανικός στη Ραφήνα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Συγκλονιστική είναι η μαρτυρία αυτόπτη μάρτυρα αναφορικά με τα όσα εκτυλίχθηκαν το βράδυ της Δευτέρας στο λιμάνι της Ραφήνας.

Στιγμή προς στιγμή ο άνθρωπος αυτός περιγράφει λεπτομερώς στο neakriti.gr τα δραματικά γεγονότα όπως τα έζησε από κοντά.

Μέσα από τις λίγες γραμμές καταγγέλλει το κράτος και τον συντονισμό χαρακτηρίζοντας τα με σκληρές λέξεις όπως «άφαντος» και «απογοητευτικό».

Ωστόσο ακόμα και οι φωτογραφίες με τις οποίες συνοδεύει το κείμενο του «μιλούν» από μόνες τους σχετικά με τον πανικό που επικράτησε στη Ραφήνα.

Δείτε την επιστολή:

Δυστυχώς χθες ήμουν στην Ραφήνα, αυτό που είδα ήταν απογοητευτικό το κράτος άφαντο, κανένας συντονισμός και τα λάθη εγκληματικά. Δεν ξέρω αν εχεις πάει Ραφήνα οδικώς, ο δρόμος ειναι μικρός για να εξυπηρετήσει τα οχήματα που βγαίνουν απο τα πλοία, το ερώτημα ειναι αυτός ο ανθρωπος ο ένστολος που εχει την θέση του λιμενάρχη Ραφηνας δν είχε την οξυδέρκεια να στείλει τα επιβατηγά πλοία στο Λαύριο ή στον Πειραιά, όταν η Λεωφόρος Μαραθωνα ειναι κλειστή πως θα φύγει όλος αυτός ο κόσμος ....... !!! Η μεταφορά των λουομένων απο Μάτι και Ζούμπερι έγινε με αλιευτικά και φουσκωτά, τα πλωτά του λιμενικού (εκτός αυτού της Ραφηνας) εμφανίστηκαν μετά τις 01:00 το πρωί

Εν τω μεταξύ, κρανίου τόπος φαίνεται να είναι και η περιοχή σο εκκλησάκι του Αγ. Νικολάου πάνω απο το λιμάνι της Ραφηνας και περίπου 100 μέτρα απο την κατοικία του πρώην πρωθυπουργού Κ. Καραμανλή.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News