Ελλάδα

Αποκάλυψη σοκ: 26 ακόμα νεκροί στην Αργυρή Ακτή στην προσπάθεια να σωθούν

Στους 50 φτάνουν οι νεκροί στη χώρα καθώς πάνω από 20 σοροί εντοπίστηκαν στην Αργυρή Ακτή.

Σε μια τραγική αποκάλυψη προχώρησε ο Αντιδήμαρχος Πικερμίου σήμερα το πρωί στο ΣΚΑΪ που επιβεβαιώνει το γεγονός ότι η χώρα βιώνει μια ασύλληπτη εθνική τραγωδία.΄

Όπως υποστήριξε υπάρχουν 26 ακόμη νεκροί στην Αργυρή Ακτή στο Μάτι κοντά σε ταβέρνα.

Βρέθηκαν αγκαλιασμένοι

Ο αντιδήμαρχος Πικερμίου Γιώργος Κοκκόλης μιλώντας στο ΣΚΑΪ ανέφερε ότι είχε μια κλήση από τον Ερυθρό Σταυρό ότι υπάρχουν 20 νεκροί στην περιοχή Αργυρά Ακτή. Πρόκειται για γονείς με τα παιδιά τους που βρέθηκαν αγκαλιασμένοι καθώς αυτή η τελευταία τους κίνηση πριν χαθούν. 

Kαι ο διασώστης του Ερυθρού Σταυρού κ. Β.Ανδριόπουλος μιλώντας στο ΣΚΑΪ ανέφερε ότι 30 μέτρα πριν τη θάλασσα σε ένα χωράφι υπάρχουν 26 νεκροί. Πρόκειται για ανθρώπους που επιχείρησαν να βρουν καταφύγιο σε αυτό το οικόπεδο, έναν ανοιχτό χώρο, αλλά κατέληξαν αφού εντοπίστηκαν σοροί.

50 οι νεκροί

Yπενθυμίζεται ότι στην Αττική υπάρχουν 24 ακόμα νεκροί από τις πυρκαγιές ενώ δεκάδες σπίτια έχουν καεί. Τους 156 έφτασαν οι τραυματίες ενώ 11 νοσηλεύονται διασωληνωμένοι σε ΜΕΘ. 

Δυστυχώς η χώρα βιώνει γεγονότα που θυμίζουν τις φονικές πυρκαγιές στην Ηλεία το 2007 όταν 63 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους και 1500 σπίτια κάηκαν. 

(Οι εικόνες είναι από την πυρκαγιά στην Κινέτα)

Σχόλια