Νέα καταγγελία για τα αδέρφια Τσίπρα

Ελλάδα
Νέα καταγγελία για τα αδέρφια Τσίπρα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Για πλαστή ασφαλιστική ενημερότητα «και μάλιστα δύο φορές» καταγγέλλει η Νέα Δημοκρατία την εταιρεία “Δίοδος”, που ανήκει στα αδέλφια του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα, προσκομίζοντας νέα στοιχεία στην υπόθεση.

Όπως επισημαίνει η Ν.Δ., «τις τελευταίες μέρες ο Τύπος έχει κάνει σειρά αποκαλύψεων για την υπόθεση της τεχνικής εταιρείας “Δίοδος”, η οποία ανήκει στην οικογένεια Τσίπρα». Η Νέα Δημοκρατία, με νέα της ανακοίνωση, καταγράφει νέα στοιχεία, τα οποία - όπως τονίζει - «αποδεικνύουν ότι η εταιρεία της οικογένειας Τσίπρα, εν πλήρει γνώσει της, διεκδίκησε ένα δημόσιο έργο ύψους 1,1 εκατ. ευρώ».

Στην ανακοίνωση αναφέρεται πως στην εταιρεία αυτή «διαχειριστής και ομόρρυθμος εταίρος είναι ο αδελφός τού πρωθυπουργού, κ. Δημήτρης Τσίπρας. Ομόρρυθμος εταίρος είναι και η αδελφή τού πρωθυπουργού, κ. Ζανέτ Τσίπρα. Στην εταιρεία μετείχε, επίσης, ενεργά και ο ξάδελφος του πρωθυπουργού κ. Γεώργιος Τσίπρας, πρώην γενικός γραμματέας του υπουργείου Εξωτερικών και νυν διευθυντής του οικονομικού γραφείου του πρωθυπουργού».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News