Αυτός είναι ο 15χρονος που διαμελίστηκε από το ταχύπλοο που οδηγούσε ο πατέρας του στους Παξούς

Ελλάδα
Αυτός είναι ο 15χρονος που διαμελίστηκε από το ταχύπλοο που οδηγούσε ο πατέρας του στους Παξούς

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τραγικό είναι το παιχνίδι της μοίρας για την οικογένεια του άτυχου Toby Finett, του 15χρονου μαθητή, ο οποίος διαμελίστηκε από την προπέλα του ταχύπλοου που οδηγούσε ο ίδιος ο πατέρας του.

Ο 53χρονος Paul Finnett, διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας ενέργειας και μεταλλευμάτων Aon, οδηγούσε το μοιραίο ταχύπλοο κατά τη διάρκεια διακοπών του, μαζί με τους γιους του, στους Παξούς.

Στο ταχύπλοο επέβαινε και ο 15χρονος γιος του Toby Finett. Ο άτυχος 15χρονος γλίστρησε και έπεσε στο νερό με αποτέλεσμα να διαμελιστεί από την προπέλα του ταχύπλοου που οδηγούσε ο πατέρας του.

Ο Paul Finnett από το Littlehampton, στο δυτικό Σάσεξ, έπεσε αμέσως στο νερό και τράβηξε πίσω στο σκάφος τον γιο του. Αμέσως κατευθύνθηκε στο πλησιέστερο λιμάνι.

Το άτυχο αγόρι κυρήχθηκε νεκρό σε τοπικό νοσοκομείο στους Παξούς. Το τραγικό συμβάν έγινε το περασμένο Σάββατο, με τον 53χρονο έμπειρο οδηγό σκαφών να νοικιάζει το ταχύπλοο για ημερήσια εκδρομή με τους γιους του Toby, 15, Benjamin, 17, και Kai Stark, 14.

Ένα περίπου μίλι αφού ξεκίνησαν τη βόλτα τους έπεσαν σε ασταθή νερά. Ο 15χρονος έχασε την ισορροπία του από τις αναταραχές και έπεσε σε θάλασσα. Τότε τον διαμέλισε η προπέλα του ταχύπλοου.

Το συγκινητικό αντίο από τα αδέρφια του

Τα αδέρφια του περιέγραψαν τον ταλαντούχο δρομέα και κινηματογραφιστή ως τον καλύτερό τους φίλο και τον πιο απίστευτο και τρυφερό χαρακτήρα. Ο θετός του αδερφός Kai ανέβασε ένα βίντεο στο Instagram όπου τα αδέρφια πηδούν από τα βράχια στο νερό. «Ποτέ δεν θα ξεχάσω τον αδερφό και καλύτερό μου φίλο».

Ο Benjamin σχολίασε ότι ήταν ο πιο απίστευτος και αγαπητός χαρακτήρας. Ο συντετριμμένος πατέρας περιέγραψε τη στιγμή που πήδηξε στη θάλασσα στην προσπάθειά του να σώσει τον γιο του.

«Αρχικά ο πατέρας συνελήφθη με την υποψία ότι οδήγησε με αμέλεια. Αφέθηκε ελεύθερος μετά από έρευνα που διαπίστωσε ότι το δυστύχημα προκλήθηκε κατά πάσα πιθανότητα από τις κακές καιρικές συνθήκες» δήλωσε υπάλληλος στους Times.

Στη διάρκεια της εκδρομής τους είχε εκδοθεί κόκκινη προειδοποίηση μεταξύ Παξών και Κέρκυρας.

Πηγή: newsit.gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News