Τρόμος και πανικός για τον Σπανουδάκη: Τον λήστεψαν ενώ κοιμόταν

Ελλάδα
Τρόμος και πανικός για τον Σπανουδάκη: Τον λήστεψαν ενώ κοιμόταν

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στιγμές τρόμου έζησαν ο μουσικός Σταμάτης Σπανουδάκης και η σύζυγός του Ντόρη, μέσα στο σπίτι τους στο Κορωπί πριν από μερικές μέρες, καθώς έπεσαν θύματα ληστείας την ώρα μάλιστα που κοιμόντουσαν.

Οι κλέφτες διέρρηξαν το σπίτι του γνωστού μουσικοσυνθέτη και αφού το έκαναν φύλλο και φτερό, πήραν χρήματα και άλλα πολύτιμα αντικείμενα πριν εξαφανιστούν.

Την κλοπή στο σπίτι του Σταμάτη Σπανουδάκη φέρνει στο φως δημοσίευμα της εφημερίδας Espresso.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας, όλα έγιναν πριν από μερικές μέρες, την ώρα που ο γνωστός συνθέτης και η σύζυγός του κοιμούνταν!

Όπως αναφέρεται, οι δράστες της κλοπής κατάφεραν να μη γίνουν αντιληπτοί από το ζευγάρι. Έψαξαν όλο το σπίτι, στην περιοχή Άνω Καρελλάς στο Κορωπί και φεύγοντας πήραν μαζί τους δυο κοσμηματοθήκες γεμάτες χρυσαφικά, οικογενειακά κειμήλια του ζευγαριού και μετρητά ύψους 200.000 ευρώ!

Το ζευγάρι διαπίστωσε ότι είχε πέσει θύμα κλοπής το επόμενο πρωί, όταν έντρομοι αντίκρισαν το σπίτι τους άνω κάτω. Και αμέσως κατήγγειλαν την κλοπή στο τμήμα Ασφάλειας Κορωπίου.

Σοκαρισμένοι ο Σταμάτης Σπανουδάκης και η σύζυγός του

Το ζευγάρι, σε κατάσταση σοκ όπως αναφέρει το δημοσίευμα, εξέφρασε στους αστυνομικούς την εκτίμηση πως η διάρρηξη και η κλοπή έγιναν ξημερώματα. Εκείνο το βράδυ, κατέθεσαν, ο Σταμάτης Σπανουδάκης είχε μείνει έως τα ξημερώματα στο στούντιο που διατηρεί στο σπίτι και όταν αποφάσισε να πάει για ύπνο, δεν παρατήρησε τίποτα παράξενο.

Οι αστυνομικοί που βρέθηκαν στο σπίτι για να κάνουν έρευνα, κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι οι κλέφτες μπήκαν στο σπίτι πηδώντας το φράχτη και έφτασαν έως τη μπαλκονόπορτα του πρώτου ορόφου χρησιμοποιώντας σκάλα!

Από εκεί, σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα, βρέθηκαν στην κρεβατοκάμαρα, απ’ όπου και πήραν τις κοσμηματοθήκες με τα χρυσαφικά. Κατάφεραν, άγνωστο πως, να βρουν και το σημείο όπου το ζευγάρι κρατούσε τα μετρητά.

Εκείνο που κάνει εντύπωση στην αστυνομία είναι το γεγονός πως οι διαρρήκτες χρειάστηκε να μείνουν αρκετή ώρα στο σπίτι και μάλιστα χωρίς να γίνουν αντιληπτοί.

Στην Ασφάλεια, όπου κατήγγειλε την κλοπή ο Σταμάτης Σπανουδάκης, έγινε αναφορά και σε ένα άλλο περιστατικό κλοπής, και πάλι στο σπίτι του, πριν από τέσσερα χρόνια. Οι αστυνομικοί τώρα εξετάζουν αν τα δυο περιστατικά συνδέονται. Αν δηλαδή έχουν γίνει από τα ίδια πρόσωπα.

Στο μικροσκόπιο των ερευνών έχουν μπει όλα τα άτομα που κατά καιρούς έχουν εργαστεί στο σπίτι για λογαριασμό του ζευγαριού και άρα γνώριζαν πως να κινηθούν.

thecaller

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News