Βρήκαν κοκαΐνη στο δωμάτιο που άφησε την τελευταία του πνοή ο Σωκράτης Κόκκαλης

Ελλάδα
Βρήκαν κοκαΐνη στο δωμάτιο που άφησε την τελευταία του πνοή ο Σωκράτης Κόκκαλης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τρία σακουλάκια με κοκαΐνη φέρεται να βρέθηκε στο δωμάτιο του ξενοδοχείου, στο κέντρο του Κλίβελαντ, όπου ο 34χρονος Σωκράτης Κόκκαλης άφησε την τελευταία του πνοή.

Μάλιστα, η Αστυνομία φέρεται να ανέφερε ότι ανακάλυψε σακουλάκι, το οποίο υποπτεύονται ότι είναι κοκαΐνη ανεμειγμένη με fentanyl.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το ekirikas.gr, το οποίο επικαλείται αμερικανικά μέσα ενημέρωσης, υπάρχει υποψία ότι ο Σωκράτης Κόκκαλης απεβίωσε από υπερβολική χρήση ναρκωτικών.

Στο ξενοδοχείο εκλήθη το ειδικό τμήμα της αστυνομίας το οποίο ειδικεύεται στις υπερβολικές δόσεις ναρκωτικών, γνωστό ως Heroin Involved Dead Investigation Team, προκειμένου να βοηθήσει στην έρευνα.

Σημειώνεται πως, σύμφωνα με τις μέχρι τώρα έρευνες, ο νέος απεβίωσε 12 ώρες πριν τον βρουν νεκρό στο δωμάτιο.

Η επίσημη αιτία του θανάτου του, βέβαια, θα καθοριστεί από τον ιατροδικαστή της Cuyahoga County.

Στις ΗΠΑ η οικογένειά του

Την ίδια ώρα, η μητέρα του άτυχου 34χρονου, Ελένη, βρίσκεται στην Αμερική με τον Πέτρο και τον Κωνσταντίνο Κόκκαλη για να συνοδεύσουν την σορό του πίσω στην Ελλάδα.

Ο πατέρας του αδικοχαμένου νέου και πρώην πρόεδρος του Ολυμπιακού, Σωκράτης Κόκκαλης δεν μπορέσει να ταξιδέψει για τις ΗΠΑ λόγω προβλημάτων υγείας.

Μάλιστα, άγνωστο παραμένει πότε και που θα πραγματοποιηθεί η κηδεία του Σωκράτη Κόκκαλη.

Το χρονικό του θανάτου του Σωκράτη Κόκκαλη

Ο Σωκράτης Κόκκαλης, ο οποίος ήταν ο βενιαμίν της γνωστής επιχειρηματικής οικογένειας, άφησε την τελευταία του πνοή από ανακοπή καρδιάς σε ξενοδοχείο του Κλίβελαντ. Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, το μεσημέρι του Σαββάτου επρόκειτο να παραστεί σε ένα προγραμματισμένο επαγγελματικό γεύμα. Καθώς όμως περνούσαν οι ώρες και δεν εμφανιζόταν, οι συνεργάτες του που τον συνόδευαν στο ταξίδι άρχισαν να τον αναζητούν, ώσπου τον εντόπισαν νεκρό μέσα στο ξενοδοχείο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Σωκράτης και η Ελένη Κόκκαλη κατέρρευσαν μόλις πληροφορήθηκαν το τραγικό μαντάτο, ενώ βρίσκονταν στη Μύκονο για διακοπές. Λίγες ώρες μετά την είδηση του απρόσμενου θανάτου του 34χρονου Σωκράτη, ο οποίος είχε χριστεί συνεχιστής της πανίσχυρης δυναστείας μαζί με τον αδελφό του Κωνσταντίνο, ανακοίνωση εξέδωσε το Ίδρυμα Κόκκαλη, το οποίο ανέφερε: «Η οικογένεια Κόκκαλη με βαθύτατη θλίψη ανακοινώνει τον αιφνίδιο θάνατο του Σωκράτη Σ. Κόκκαλη, ετών 34, κατά τη διάρκεια επαγγελματικού ταξιδιού στο Κλίβελαντ των ΗΠΑ, Σάββατο 14 Ιουλίου 2018».

Πηγή: thecaller.gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News