Ελλάδα

Eξαφάνιση «θρίλερ» του φαντάρου Καλλιαδέλη - Σενάριο αρπαγής στο... τραπέζι

Νέα στοιχεία έρχονται στο φως για την εξαφάνιση θρίλερ του φαντάρου, Τάκη Κολλιαδέλη.

Έμπλεξε και κρύφτηκε; Ή βρέθηκε στο λάθος σημείο τη λάθος στιγμή και τον…έκρυψαν για να μη μιλήσει;Το σενάριο της αρπαγής του Τάκη μπαίνει πλέον στο τραπέζι.

Είχε αποκαλύψει στους δικούς του ότι φοβάται, ότι ίσως να του την έχουν στημένη στον Πειραιά. Τα λόγια του αυτά ενισχύουν το ενδεχόμενο κάποιοι να ήθελαν να του κλείσουν το στόμα.Το ερώτημα είναι το «γιατί».

Οι αρχές σύμφωνα και με το star.gr, αναζητούν την απάντηση και φαίνεται πως έχουν εστιάσει σε δυο βασικούς υπόπτους.

«Υπάρχουν δυο άνθρωποι οι οποίοι για εμάς θεωρούνται ύποπτοι. Η έρευνα για την ενδεχόμενη συμμετοχή τους συνεχίζεται», δήλωσε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star ο Αθανάσιος Τάρτης, δικηγόρος της οικογένειας του 23χρονου φαντάρου.

Στο στρατόπεδο της Χίου θεωρείται πως βρίσκεται η άκρη του νήματος 

Οι αρχές δεν αποκλείουν κανένα ενδεχόμενο και σύμφωνα με τις καταθέσεις θεωρούν ότι η άκρη του νήματος βρίσκεται στο στρατόπεδο της Χίου όπου υπηρετούσε.

Με το ένα από τα δύο πρόσωπα φαίνεται να γνωρίστηκε στον στρατό. Στο χώρο δηλαδή που ήθελε να αφήσει πίσω του ζητώντας απεγνωσμένα αναβολή για «προσωπικούς λόγους» .

Όσο ο χρόνος περνά τα νέα στοιχεία διαδέχονται το ένα το άλλο, με τις τελευταίες πληροφορίες να θέλουν φίλο του Τάκη, να έχει εξαφανιστεί λίγες ώρες αφότου χάθηκαν τα ίχνη του.

«Γνωρίζω ότι υπάρχει κάποιος ύποπτος δεν μπορώ να σας πω αν είναι από το στρατιωτικό ή το οικείο περιβάλλον, αλλά ξέρω ότι έχει κλείσει τα τηλέφωνα του, έχει χαθεί και ότι οι αρχές τον ψάχνουν», δήλωσε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star ο Κώστας Κολλιαέλης, πατέρας του νεαρού φαντάρου.

Οι έρευνες συνεχίζονται και πλέον στρέφονται προς πάσα κατεύθυνση, ενώ οι αρχές έχουν ξεκινήσει να σκαλίζουν τις τελευταίες επαφές του φαντάρου στη Χαλκίδα.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια