Ελλάδα

Σε προχωρημένη σήψη βρέθηκε πτώμα στη νήσο Κουλούρα

Μπροστά σε ένα μακάβριο θέαμα βρέθηκαν το πρωί της Δευτέρας οι άντρες του Λιμενικού Σώματος οι οποίοι ειδοποιήθηκαν για την ανεύρεση σορού στη νήσο Κουλούρα της Μεθώνης.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του Λιμενικού Σώματος, οι άντρες εντόπισαν τη σορό σε προχωρημένη σήψη, ωστόσο κανένα άλλο στοιχείο δεν είναι γνωστό.

Από τη Λιμενική Αρχή Πύλου που διενεργεί την προανάκριση, παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Ναυπλίου και Καλαμάτας.

Αναλυτικά το δελτίο τύπου του Λιμενικού Σώματος:

«Ενημερώθηκε, πρωινές ώρες την 08-07-2018, η Λιμενική Αρχή Πύλου, για τον εντοπισμό σορού άνδρα, επί της ν. “ΚΟΥΛΟΥΡΑ” Μεθώνης.

Στο σημείο έσπευσαν στελέχη της οικείας Λιμενικής Αρχής με το Α/Ψ “ΜΑΡΙΑΝΝΑ” Σ.Π. 229, με την συνδρομή στελεχών της Διεύθυνσης Ασφαλείας Μεσσηνίας,  όπου διαπίστωσαν την ύπαρξη της ανωτέρω σορού, αγνώστων λοιπών στοιχείων, σε ιδιαίτερα προχωρημένη  σήψη.

Από τη Λιμενική Αρχή Πύλου που διενεργεί την προανάκριση, παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Ναυπλίου και Καλαμάτας.».

(φωτογραφία αρχείου)

Σχόλια