Ελλάδα

Αντικαταστάθηκε ο Κρητικός αρχηγός ΓΕΕΘΑ Αποστολάκης - Γιατί ελήφθη η απόφαση αυτή


Αντιμέτωπος με πρόβλημα υγείας βρίσκεται το τελευταίο διάστημα ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ ναυάρχου Ευάγγελος Αποστολάκης με αποτέλεσμα να αποφασιστεί η προσωρινή αντικατάσταση του από τον υπαρχηγό, αντιστράτηγο Κωνσταντίνο Φλώρο, έπειτα από απόφαση του υπουργού Εθνικής Άμυνας Πάνου Καμμένου.


Μάλιστα υπήρξε και σύγκληση του ιατρικού συμβουλίου στο 251 ΓΝΑ το οποίο και αποφάσισε ότι ο 61χρονος αρχηγός με καταγωγή το Γεράνι Ρεθύμνου, πρέπει να παραμείνει για παρακολούθηση εντός 15 ημερών.

Τι ακριβώς συμβαίνει με την υγεία του ναυάρχου Αποστολάκη δεν έχει γίνει γνωστό.

Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση: «Την Κυριακή 8/7/2018 και ώρα 20:00, συνεκλήθη ιατρικό συμβούλιο στο 251 ΓΝΑ, παρισταμένου του κ. ΥΕΘΑ, προεδρεύοντος του κ. ΔΥΓ/ΓΕΕΘΑ και συμμετεχόντων Ιατρών όλων των Κλάδων των ΕΔ, το οποίο μετά από εισήγηση των θεραπόντων ιατρών, έκρινε ομόφωνα ότι ο κ. Α/ΓΕΕΘΑ, πρέπει να παραμείνει υπό ιατρική παρακολούθηση επί 15 ημέρες.


Κατόπιν των ανωτέρω, ο ΥΕΘΑ αποφάσισε ότι κατά το ανωτέρω χρονικό διάστημα αντικαθίσταται στην εκτέλεση των καθηκόντων του από τον Υ/ΓΕΕΘΑ».
Σημειώνεται, πως ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ είχε εισαχθεί την περασμένη Πέμπτη στο 251 προκειμένου να υποβληθεί σε ιατρικές εξετάσεις, στο πλαίσιο προληπτικών ελέγχων.

 

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια