Αγωνία για τον αγνοούμενο φαντάρο - «Ανοίγουν στόματα» από τους φίλους

Ελλάδα
Αγωνία για τον αγνοούμενο φαντάρο - «Ανοίγουν στόματα» από τους φίλους

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αγνοούμενος για 8 μέρες πλέον ο 23χρονος φαντάρος Σαράντης Κολλιαδέλης, τα ίχνη του οποίου χάθηκαν από το πλοίο «Νήσος Ρόδος» κατά την επιστροφή του από τη Χίο όπου υπηρετούσε, στον Πειραιά.

Νέο και σημαντικό στοιχείο στην υπόθεση-θρίλερ, είναι οι κάμερες του πλοίου «Νήσος Ρόδος» που έδειξαν ότι ο 23χρονος έως τις 05:30 τα ξημερώματα ήταν στο κατάστρωμα του πλοίου.

Πλέον οι έρευνες επικεντρώνονται σε γειτονιές του Πειραιά, καθώς υπάρχουν ανώνυμες καταγγελίες που υποστηρίζουν ότι έχουν δει τον 23χρονο στρατιώτη να κινείται στην περιοχή.

Τι λένε οι φίλοι του

Το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star βρέθηκε στη Χαλκίδα, στη γειτονιά του 23χρονου Σαράντη Κολλιαδέλη και συνομίλησε με φίλους του.

Όσοι τον γνωρίζουν καλά, λένε πως το τελευταίο διάστημα «ήταν πιο μαζεμένος, πιο τρομαγμένος».

Ο Τάκης είχε κλειστεί στον εαυτό του. Κάτι τον απασχολούσε. Λίγες ώρες πριν φύγει από τη Χαλκίδα για να πάει στη Χίο όπου υπηρετούσε, συνάντησε την παρέα του. Κάτι είχε αλλάξει όμως στη συμπεριφορά του.

Οι φίλοι του είναι πεπεισμένοι ότι έχει κρυφτεί. Οι κρίσιμες ώρες είναι μεταξύ 5:30 τα ξημερώματα όπου τον δείχνουν οι κάμερες στο κατάστρωμα, μέχρι τις 7 που έδεσε το πλοίο στο λιμάνι. Τι μπορεί να μεσολάβησε;

«Μπλέκονται πάρα πολλά πράγματα, ένας τσαμπουκάς στο πλοίο όπου το κατάθεσε ένα ζευγάρι, ήταν περίεργα άτομα αυτά, από Λιόσια και Μενίδι. Μπορεί να έχει κρυφτεί στο πλήθος…» υποστήριξε φίλος του στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star.

Γιατί όμως δεν έχει δώσει κανένα στίγμα ζωής στους δικούς του ανθρώπους και γιατί δεν τους είπε τι ήταν αυτό που τον «έτρωγε»;

«Δε μιλούσε, δεν τα έλεγε, δεν τα έβγαζε, ήταν από τα παλικαράκια που ήθελε μόνος του να λύνει τα προβλήματα του» υποστηρίζει ο πατέρας του.

Το Λιμενικό πάντως, «χτενίζει» τη θαλάσσια περιοχή που βρίσκεται σε απόσταση μιάμισης ώρας από τον Πειραιά, καθώς προς το παρόν όλα τα σενάρια είναι ανοιχτά.

thecaller

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News