Άγγιξε την τελειότητα και έγραψε 20 στρογγυλό στα Αρχαία!

Ελλάδα
Άγγιξε την τελειότητα και έγραψε 20 στρογγυλό στα Αρχαία!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Με πείσμα και σκληρή δουλειά η μαθήτρια του 6ου ΓΕΛ Λαμίας Αρετίνα Στεφανή κατόρθωσε το ακατόρθωτο. Βαθμολογήθηκε με 100 από τον Α΄ βαθμολογητή και 98 από το Β΄ βαθμολογητή,στο ιδιαίτερα απαιτητικό μάθημα των Αρχαίων Ελληνικών κατεύθυνσης που έχει τον υψηλότερο συντελεστή στη θεωρητική κατεύθυνση.

Η ίδια αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει τους καθηγητές του 6ου Λυκείου Λαμίας και τους φιλολόγους στο φροντιστήριό της, για την ψυχολογική και γνωστική υποστήριξη που της παρείχαν.

Για το μυστικό της σπάνιας αυτής βαθμολογίας δηλώνει ότι «με τη βοήθεια του Θεού,με πίστη και πολλή- πολλή δουλειά από την Α΄ Λυκείου αλλά και με ψύχραιμη αντιμετώπιση της διαδικασίας των εξετάσεων μπορεί ένας μαθητής να αγγίξει το άριστα.»

Και συμπληρώνει: «οι εξετάσεις δεν είναι survivor, είναι μάχη που «κερδίζεται» μόνο όταν δοθεί, πιστεύω στη δύναμη της ομάδας, στην ψυχή και την αύρα των ανθρώπων που αργά αλλά μεθοδικά μας οδηγούσαν στην κορυφή».

Όσο για τα επαγγελματικά της σχέδια λέει στο lamiareport.gr : «θα ήθελα να σπουδάσω για να κάνω τα όνειρά μου πραγματικότητα, για να δώσω στον εαυτό μου την ευκαιρία να βιώσει νέες εμπειρίες. Η τελική επιλογή θα είναι ανάμεσα στη Νομική και την Ψυχολογία

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News