Ανεξαρτητοποιήθηκε ο Γιώργος Λαζαρίδης των ΑΝΕΛ

Ελλάδα
Ανεξαρτητοποιήθηκε ο Γιώργος Λαζαρίδης των ΑΝΕΛ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Την ανεξαρτητοποίηση του από τους Ανεξάρτητους Έλληνες ανακοίνωσε με επιστολή του στην Κ.Ο. των ΑΝΕΛ και το προεδρείο της Βουλής ο Γιώργος Λαζαρίδης.

Οι λόγοι που προχώρησε ο βουλευτής Β' Θεσσαλονίκης στην ανεξαρτητοποίηση του δενείχαν διευκρινιστεί μέχρι πρότινος, ωστόσο εικαζόταν από την πρώτη στιγμή πως αιτία είναι η συμφωνία για το Σκοπιανό.

Υπενθυμίζεται ότι ο Γιώργος Λαζαρίδης είχε καταψηφίσει την πρόταση μομφής της Νέας Δημοκρατίας κατά της κυβέρνησης με αφορμή το σκοπιανό.  

Οι ΑΝΕΛ του Πάνου Καμμένου αριθμούν 7 βουλευτές μετά την διαγραφή του βουλευτή Δημήτρη Καμμένου.

Πλέον, η κυβερνητική πλειοψηφία μένει με 152 βουλευτές. 

Διαβάστε την επιστολή του Γιώργου Λαζαρίδη:

Η ανακοίνωση των ΑΝ.ΕΛ. για την ανεξαρτητοποίηση του βουλευτή:

«Το δρόμο της ευθύνης και της στήριξης των Εθνικών Συμφερόντων δεν τον αντέχουν όλοι. Ο κ. Λαζαρίδης δεν άντεξε. Αφού λοιπόν δηλώνει αδυναμία να εκτελέσει τα καθήκοντά του πρέπει και να παραδώσει την έδρα του η οποία ανήκει στους ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ που συνεχίζουν με πατριωτική ευθύνη. Κάθε άλλη απόφασή του θα τον κατατάξει στην κατηγορία των αποστατών. Ο Ελληνικός λαός πρέπει να διαβάσει την επιστολή ανεξαρτητοποίησής του, όπου ο μόνος ισχυρισμός του έχει καταρρεύσει από τη δήλωση του ιδίου του κυβερνητικού εκπροσώπου. Σύντομα θα ενημερώσουμε τους ψηφοφόρους του για τις δεσμεύσεις του και τους όρκους πίστης στον Πάνο Καμμένο και στον Πρωθυπουργό ενώπιον δυο Υπουργών. Ελάχιστη εξιλέωση για τον κ. Λαζαρίδη είναι να παραδώσει την έδρα η οποία δεν του ανήκει και δεν την αντέχει».

Το Μαξίμου βλέπει σχέδιο αποστασίας από συμφέροντα και Μητσοτάκη

«Συγκεκριμένα επιχειρηματικά συμφέροντα στον Πειραιά και στη Θεσσαλονίκη, λειτουργώντας για λογαριασμό Μητσοτάκη απεργάζονται εδώ και καιρό σχέδιο νέας αποστασίας.

Είναι προφανές το γιατί.

Η έξοδος από τα μνημόνια, το τέλος της λιτότητας, η ελάφρυνση του χρέους αφαιρεί κάθε επιχείρημα από τον κο Μητσοτάκη που βιάζεται εξάλλου να προλάβει τις εξελίξεις στα ανοιχτά θέματά του με τη δικαιοσύνη. Είμαστε βέβαιοι ότι δε θα τα καταφέρουν. Ο Ελληνικός λαός έχει ήδη καταλάβει το σχεδιασμό τους και θα τιμωρήσει τους αποστάτες. Ο κος Λαζαρίδης καλείται να αποδείξει, με την απόφασή του να παραδώσει την έδρα του, αν αποτελεί ή όχι μέρος του παραπάνω σχεδιασμού.».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News