default-image

Όλγα Κεφαλογιάννη: Σε λάθος κατεύθυνση η συμφωνία Τσίπρα - Ζάεφ

Ελλάδα
Όλγα Κεφαλογιάννη: Σε λάθος κατεύθυνση η συμφωνία Τσίπρα - Ζάεφ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Η συμφωνία Τσίπρα- Ζάεφ κινείται σε λανθασμένη κατεύθυνση. Δεν είναι λύση, είναι ήττα. Δημιουργεί περισσότερα και μεγαλύτερα προβλήματα από όσα λύνει», τονίζει η βουλευτής της ΝΔ και πρώην υπουργός, Όλγα Κεφαλογιάννη, σε συνέντευξή της στο Έθνος της Κυριακής.

Δηλώνει ότι η ΝΔ δεν θα ψηφίσει τη συμφωνία όταν θα έρθει προς επικύρωση στη Βουλή, ενώ για το αν υπάρχουν περιθώρια ανατροπής της επισημαίνει ότι «όπως είναι δομημένη, με τον τρόπο που ήδη εφαρμόζεται, προκαλεί τετελεσμένα γεγονότα που είναι δύσκολο να ανατραπούν».

Ερωτηθείσα αν θα επιλέξει να είναι υποψήφια δήμαρχος Αθηναίων ή βουλευτής Α΄ Αθήνας, η κ. Κεφαλογιάννη δεν δίνει ξεκάθαρη απάντηση και δηλώνει πως η επιλογή της «είναι σταθερά δίπλα στους πολίτες της Αθήνας. Με διαρκείς παρεμβάσεις, θέσεις και συγκεκριμένα σχέδια για την πρωτεύουσα».

Κατηγορεί, τέλος, τους Ανεξάρτητους Έλληνες για πολιτικό αμοραλισμό, ενώ καλεί το Ποτάμι να ξεκαθαρίσει τη στάση του, καθώς, όπως λέει, «δεν μπορείς να είσαι και με τον χωροφύλακα και με τον αστυφύλακα».

ΑΠΕ - ΜΠΕ

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News