default-image

Γιούχαραν Κοντονή και Τζάκρη στα Γιαννιτσά -Τους αποκάλεσαν «προδότες»

Ελλάδα
Γιούχαραν Κοντονή και Τζάκρη στα Γιαννιτσά -Τους αποκάλεσαν «προδότες»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μετά την Έλενα Κουντουρά στα Χανιά, στο στόχαστρο πολιτών μπήκαν στα Γιαννιτσά ο υπουργός Δικαιοσύνης Σταύρος Κοντονής και η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Θεοδώρα Τζάκρη, κατά την επίσκεψή τους στην Εισαγγελία.

Την ώρα που αποχωρούσαν από το κτίριο όπου στεγάζεται η Εισαγγελία και το Ειρηνοδικείο Γιαννιτσών, πολίτες τους αποδοκίμασαν και να τους αποκάλεσαν «προδότες».

Ο κ.Κοντονής αντέδρασε με ένα αμήχανο χαμόγελο αποχωρώντας από το σημείο ενώ αργότερα σε δηλώσεις τους έκαναν λόγο για ακροδεξιούς που βρίσκονται πίσω από τις αποδοκιμασίες.

Θεωρούν υπεύθυνη την ακροδεξιά

Σε δήλωσή του ο υπουργός Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων κ. Σταύρος Κοντονής τονίζει: 

 «Η κοινή παρουσία και δράση σήμερα στα Γιαννιτσά 15-20 ακροδεξιών και επωνύμων στελεχών της ΝΔ με μέλη της νεοναζιστικής συμμορίας της Χρυσής Αυγής  καταδεικνύει τον πανικό που βρίσκεται ο κ. Μητσοτάκης και το κόμμα του, μετά τις αποκαλύψεις του  υπουργού Εξωτερικών Νίκου Κοτζιά για τον τρόπο που διαπραγματευόταν η δεξιά επί 25 χρόνια και τα όσα είχε αποδεχτεί. Καταλαβαίνω την αγωνία της ΝΔ πολύ περισσότερο που σήμερα ανακοινώθηκε η ολοκλήρωση της μελέτης για το νέο δικαστικό Μέγαρο στην Έδεσσα, οι εργασίες του οποίου θα ξεκινήσουν άμεσα, όπως άμεσα θα ξεκινήσει και θα ολοκληρωθεί η μελέτη ΣΔΙΤ για το νέο δικαστικό Μέγαρο Γιαννιτσών. Οι 15-20 ακροδεξιοί και νεοναζί ήταν οικτρή και καταγέλαστη μειοψηφία και τέτοια θα παραμείνει».

Οι δηλώσεις της Θ.Τζάκρη

«Είναι προφανές ότι η ΝΔ έχει καταστεί πολιτικός όμηρος για λόγους εσωτερικής πολιτικής ενότητας της ακροδεξιάς εσωκομματικής της πτέρυγας, και μάλιστα πλέον συμπράττει και πολιτικά σε οργανωμένες επιθέσεις με τη Χρυσή Αυγή», τονίζει η βουλευτής Πέλλας του ΣΥΡΙΖΑ, Θεοδώρα Τζάκρη.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News