default-image

Λήγει η προθεσμία για τον κοινωνικό τουρισμό

Ελλάδα
Λήγει η προθεσμία για τον κοινωνικό τουρισμό

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σήμερα τα μεσάνυχτα λήγει η προθεσμία υποβολής αιτήσεων για τον κοινωνικό τουρισμό.

Ενόψει της επικείμενης ολοκλήρωσης της διαδικασίας υποβολής αιτήσεων για το πρόγραμμα κοινωνικού τουρισμού του ΛΑΕ/ΟΠΕΚΑ 2018, ο Οργανισμός Προνοιακών Επιδομάτων και Κοινωνικής Αλληλεγγύης (ΟΠΕΚΑ) καλεί όλους τους τουριστικούς επιχειρηματίες και τους δικαιούχους που δεν έχουν ακόμη υποβάλει αιτήσεις συμμετοχής, να ενημερωθούν εγκαίρως και διεξοδικά για τα οφέλη που μπορούν να έχουν από τη συμμετοχή τους στο πρόγραμμα του ΛΑΕ/ΟΠΕΚΑ για το 2018.

Υπενθυμίζεται ότι σήμερα 18 Ιουνίου, στις 23:59, λήγει η παράταση που έχει δοθεί σε δικαιούχους και παρόχους (ξενοδόχους, ιδιοκτήτες τουριστικών καταλυμάτων), προκειμένου να εκδηλώσουν ενδιαφέρον συμμετοχής στο πρόγραμμα.

Το πρόγραμμα κοινωνικού και ιαματικού τουρισμού του ΛΑΕ/ΟΠΕΚΑ απευθύνεται σε 60.000 δικαιούχους από όλη την Ελλάδα και επιδοτεί εξαήμερες διακοπές (πέντε διανυκτερεύσεις). Οι ξενοδοχειακές επιχειρήσεις επιδοτούνται με έως 23 ευρώ ανά άτομο και διανυκτέρευση, ενώ η συμμετοχή του δικαιούχου φτάνει έως τα 12 ευρώ χωρίς πρωινό ή τα 15 ευρώ με πρωινό.

Ειδικά, για τα νησιά του Βορειοανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα, η επιδότηση για ξενοδοχεία και τουριστικά καταλύματα φτάνει έως τα 35 ευρώ. Αναλυτικές πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι θα βρουν στις ειδικές σελίδες της ηλεκτρονικής πλατφόρμας του Οργανισμού.

ΑΠΕ - ΜΠΕ

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News