Ελλάδα

Συνελήφθη ο Κωσταντίνος Μπαρμπαρούσης - Που εντοπίστηκε;

Συνελήφθη έπειτα από επιχείρηση της Αστυνομίας ο βουλευτής Κωσταντίνος Μπαρμπαρούσης, σε βάρος του οποίου είχε εκδοθεί ένταλμα σύλληψης, μετά τα όσα είχε πει στη Βουλή.

Μετά το παραλήρημα μέσα στο Ελληνικό Κοινοβούλιο, ο πρώην βουλευτής της Χρυσής Αυγής Κωνσταντίνος Μπαρμπαρούσης που διεγράφη από το κόμμα, αναζητούσε τρόπους διαφυγής προς περιοχή της Αιτωλοακαρνανίας και μετά από καταδίωξη, αναζητείτο.

Βρισκόταν σε σπίτι στην Πεντέλη

Ο βουλευτής συνελήφθη σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ σε σπίτι στην Πεντέλη λίγο μετά τις 8 το πρωί, σε εκτέλεση του εντάλματος σύλληψης που είχε εκδοθεί σε βάρος του για τα όσα είχε πει στη Βουλή, καλώντας τον στρατό να συλλάβει τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και τον πρωθυπουργό.

Ο Μπαρμπαρούσης εντοπίστηκε από αστυνομικούς της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας τους οποίους ακολούθησε πειθήνια, όταν του το ζήτησαν.

Σημειώνεται ότι σε βάρος του βουλευτή, για τις δηλώσεις του στη Βουλή, έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για το κακούργημα των προπαρασκευαστικών πράξεων εσχάτης προδοσίας, με βάση την οποία εκδόθηκε και το ένταλμα σύλληψης.

 

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια