Αντέγραφε με… ψείρα στις Πανελλήνιες και «οδήγησε» στα κρατητήρια την αδερφή της

Ελλάδα
Αντέγραφε με… ψείρα στις Πανελλήνιες και «οδήγησε» στα κρατητήρια την αδερφή της

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σε μεγάλους μπελάδες μπήκε μαθήτρια στην Κω, η οποία πιάστηκε να αντιγράφει στις Πανελλαδικές, ενώ... έμπλεξε και την αδερφή της!

Ένα απίστευτο περιστατικό συνέβη σε σχολείο της Κω, καθώς μία μαθήτρια αποφάσισε να αντιγράψει με τον πλέον… σύγχρονο τρόπο, βάζοντας σε μπελάδες τόσο την ίδια όσο και την αδερφή της.

Το περιστατικό σημειώθηκε σήμερα σε εξεταστικό κέντρο της Κω, όταν μία 17χρονη μαθήτρια πιάστηκε να αντιγράφει στο μάθημα της Ιστορίας Κατεύθυνσης.

Συγκεκριμένα, η μαθήτρια είχε κρύψει πάνω της το κινητό τηλέφωνο, ενώ στο αυτί της είχε τοποθετήσει μία ασύρματη «ψείρα»-ακουστικό, μέσω του οποίου βρισκόταν σε ανοικτή γραμμή με συγγενικό της πρόσωπο που είχε αναλάβει να υπαγορεύει τις απαντήσεις των θεμάτων στην Ιστορία.

Το περιστατικό αποκαλύφθηκε όταν η συνεργός δεν… πρόσεξε και μιλούσε ιδιαιτέρως δυνατά, με αποτέλεσμα εκτός από τη μαθήτρια να ακούσουν τη συνομιλία και οι επιτηρητές καθηγητές, οι οποίοι και μηδένισαν το γραπτό της μαθήτριας.

Όπως επιβεβαίωσε ο προϊστάμενος της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, Γιάννης Παπαδομαρκάκης, το περιστατικό έγινε αντιληπτό χάρη στην παρατηρητικότητα των καθηγητών που επέβλεπαν τις εξετάσεις.

Μάλιστα, σύμφωνα με το newsbomb.gr, το συγγενικό πρόσωπο της μαθήτριας φέρεται να είναι η 24χρονη αδερφή της, η οποία και συνελήφθη.

Σύμφωνα με πληροφορίες στην αίθουσα επικράτησε αναστάτωση ενώ στο σχολείο κλήθηκε η αστυνομία που ξετύλιξε το κουβάρι της υπόθεσης. Οι Πανελλήνιες συνεχίστηκαν κανονικά για τους υπόλοιπους υποψήφιους, που σίγουρα θα θυμούνται για καιρό τα όσα έζησαν.

Πηγή: ΑΠΕ - ΜΠΕ

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News