Προκλητικό παραλήρημα Μπαχτσελί! «Μην ξεχνάνε οι Έλληνες ρίχτηκαν στον πάτο της θάλασσας»

Ελλάδα
Προκλητικό παραλήρημα Μπαχτσελί! «Μην ξεχνάνε οι Έλληνες ρίχτηκαν στον πάτο της θάλασσας»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σε ακόμη ένα παραλήρημα κατά της Ελλάδας και της Κύπρου προέβη, ο Τούρκος ηγέτης του εθνικού κόμματος Ντεβλέτ Μπαχτσελί, που συνεργάζεται με τον Ταγίπ Ερντογάν, ο οποίος ξεπέρασε κάθε όριο. Θυμήθηκε ξανά τη Μικρασιατική καταστροφή και απείλησε να… ξαναρίξει τους Έλληνες στη θάλασσα!

Σε εθνικιστικό παροξυσμό ο ηγέτης του ακροδεξιού κόμματος ΜΗΡ Ντεβλέτ Μπαχτσελί εξαπέλυσε απειλές κατά της χώρας μας και ισχυρίστηκε ότι η Κύπρος… είναι τουρκική!

Ο Μπαχτσελί, που συνεργάζεται προεκλογικά με τον Τούρκο Πρόεδρο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, ξεπέρασε κάθε όριο προκλητικότητας κατά τη διάρκεια προεκλογικής συγκέντρωσης στη Σμύρνη.

Ο Μπαχτσελί προέβη σε αυτό το νέο παραλήρημα γιατί Ελλάδα και Κύπρος αντέδρασαν στο προεκλογικό σποτ του κόμματος του που παρουσιάζει την Κύπρο ως τουρκικό έδαφος!

«Η ελληνική κυβέρνηση, η οποία παίζει παιχνίδια στα νησιά του Αιγαίου, ας μάθει τα όριά της και ας μην ξεχνάει τι τράβηξαν οι πρόγονοί της όταν ρίχτηκαν στον πάτο της θάλασσας. Θα ξαναγίνει το ίδιο. Δόξα τω Θεώ, η βούληση να γίνει ξανά το Αιγαίο τάφος των πόθων των Ελλήνων, είναι ακόμη ζωντανή. Και θα συνεχίζει να είναι μέχρι τέλους», είπε ο Μπαχτσελί.

Αναφερόμενος στις αντιδράσεις που προκάλεσε το προεκλογικό του σποτ για την Κύπρο, είπε: «Γιατί ενοχλούνται; Επειδή δείχνει την Κύπρο ως τουρκικό έδαφος. Θα ρωτήσω αυτούς τους ανόητους και χοντροκέφαλους ‘τι να κάναμε’, ‘πώς να τη δείχναμε’; Το δηλώνω και το τονίζω: Η Κύπρος είναι τουρκική. Είναι τουρκική πατρίδα και τουρκική θα παραμείνει».

Υπενθυμίζεται ότι ο Μπαχτσελί και το κόμμα της Εθνικιστικής Δράσης συνεργάζονται προεκλογικά με το Κόμμα Δικαιοσύνης και Ανάπτυξης του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.

Πηγή: thecaller.gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News