Τα my planet γιορτάζουν την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος με τον πιο… «γαλάζιο» τρόπο!

Ελλάδα
Τα my planet γιορτάζουν την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος με τον πιο… «γαλάζιο» τρόπο!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

H Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος έφτασε και τα my planet την γιορτάζουν με προσφορές και ενέργειες σε όλα τα καταστήματα της χώρας για έναν ολόκληρο μήνα!

Με αυτό το αίσθημα οικολογικής συνείδησης, είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε ότι για το 2018 τα my planet είναι επίσημοι υποστηρικτές του προγράμματος  “Γαλάζια Σημαία”, στηρίζοντας  τη συνεχή προσπάθεια της Ελληνικής Εταιρίας Προστασίας της Φύσης (ΕΕΠΦ) για τη διαφύλαξη της ποιότητας και τη σωστή διαχείριση των ακτών της χώρας μας.

Η περηφάνια μας για τη συμβολή των my planet στο πρόγραμμα “Γαλάζια Σημαία” είναι  ακόμα μεγαλύτερη φέτος, καθώς για το 2018, η χώρα μας βραβεύτηκε για 519 ακτές, κερδίζοντας τη 2η θέση παγκοσμίως!

Η «Γαλάζια Σημαία» αποτελεί το πλέον αναγνωρίσιμο και διαδεδομένο διεθνώς οικολογικό σύμβολο ποιότητας στον κόσμο και απονέμεται από το 1987, σε ακτές και μαρίνες, οι οποίες πληρούν τις αυστηρές προϋποθέσεις βράβευσης (η βράβευση έχει διάρκεια ενός έτους).

Με υπευθυνότητα προς το κοινωνικό σύνολο, η πρωτοποριακή σειρά προϊόντων με φυτικά συστατικά my planet της Rolco, πρωτοπορεί και καινοτομεί σε θέματα οικολογικής συνείδησης, συνεχίζοντας σταθερά να προάγει κάθε ενέργεια ευαισθητοποίησης και εκπαίδευσης σε θέματα που αφορούν την προστασία του περιβάλλοντος και την αειφόρο ανάπτυξη.

Μy planet γιατί η οικολογία δεν είναι lifestyle, είναι συμπεριφορά!

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News