Μεγάλη πυρκαγιά σε αποθήκη στο Περιστέρι -Απειλούνται σπίτια

Ελλάδα
Μεγάλη πυρκαγιά σε αποθήκη στο Περιστέρι -Απειλούνται σπίτια

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Συναγερμός στην πυροσβεστική από μεγάλη φωτιά που ξέσπασε περίπου στις 5 τα ξημερώματα σε αποθήκη ηλεκτρικών ειδών στο Περιστέρι στη οδό Στυλιανού Γονατά, προκαλώντας ζημιές σε γειτονικά σπίτια 

Δίπλα από την αποθήκη βρίσκονταν τα σπίτια με την ανησυχία των κατοίκων να είναι έκδηλη από την πρώτη στιγμή, βλέποντας τις φλόγες να ξεπηδούν μία ανάσα από τις οικείες τους. 

Σύμφωνα με ανακοίνωση του ΠΣ στο σημείο όπου μαίνεται η φωτιά βρίσκονται 25 πυροσβέστες με 8 οχήματα και επιχειρούν να θέσουν τις φλόγες υπό έλεγχο  ενώ στη συνέχεια αυξήθηκαν, φθάνοντας πλέον τους 30 πυροσβέστες και 9 οχήματα με την συνδρομή και υδροφόρων.

Λόγω του θερμικού φορτίου πλέον εκφράζονταan εξαρχής  φόβοι για τη στατικότητα του κτηρίου.

«Ήμουν στο σπίτι μου και κοιμόμουν. Δεν έδωσα σημασία στο πρώτο χτύπημα. Το κτήριο δεν είναι ασφαλισμένο. Έχει καταστραφεί όλο το κτήριο. Έχει πυρασφάλεια αλλά δεν λειτούργησε» δήλωσε  ο ιδιοκτήτης της επιχείρησης.

Kεντρική φωτογραφία απο protothema

https://www.youtube.com/watch?v=istuFhTU_Mg?enablejsapi=1&rel=0&autohide=1&showinfo=0&controls=0&disablekb=1&wmode=transparent&modestbranding=1&html5=1&autohide=1
ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News