default-image

Μυστήριο με το θάνατο 46χρονης μητέρας στη Λαμία

Ελλάδα
Μυστήριο με το θάνατο 46χρονης μητέρας στη Λαμία

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Δεν άνοιξε τυχαία την πόρτα του αυτοκινήτου, που τη μετέφερε στα Επείγοντα του Νοσοκομείου Λαμίας, η άτυχη 46χρονη που κατέληξε τα ξημερώματα της Κυριακής, από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία.

Σύμφωνα με όσα υποστήριξε αρχικά στους γιατρούς στα Επείγοντα του Γενικού Νοσοκομείου Λαμίας ο 48χρονος οδηγός, είχε σταματήσει στην πλατεία Λαού για φαγητό και η 46χρονη άνοιξε την πόρτα του αυτοκινήτου και τον παρακάλεσε να τη μεταφέρει στο Νοσοκομείο γιατί δεν αισθανόταν καλά.

Όπως διαπιστώθηκε όμως στη συνέχεια και από την επίσημη κατάθεση του 48χρονου στην αστυνομία, είχαν γνωρισθεί λίγες ώρες πριν με την γυναίκα και πήγαν σε γνωστό bar για ένα ποτό. Μετά το ποτό πήγαν παρέα για πρόχειρο φαγητό στην πλατεία Λαού. Εκεί η γυναίκα – σύμφωνα πάντα με την κατάθεση του οδηγού - άρχισε ξαφνικά να μην αισθάνεται καλά και να βγάζει αφρούς από το στόμα. Τότε την έβαλε στο αυτοκίνητό του και την πήγε στα Επείγοντα, ενώ στο δρόμο η γυναίκα είχε χάσει ήδη τις αισθήσεις της.

Λίγα λεπτά αργότερα οι γιατροί στο νοσοκομείο Λαμίας του ανακοίνωσαν ότι η 46χρονη γυναίκα είναι νεκρή και σοκαρίστηκε.

Η 46χρονη, μητέρα δύο παιδιών, καταγόταν από χωριό του Δομοκού και έμενε στη Λαμία, ενώ δεν είχε απασχολήσει ποτέ στο παρελθόν την αστυνομία, όπως φυσικά και ο 48χρονος, ο οποίος είναι από τις Ράχες.

Όλα δείχνουν ότι η 46χρονη «έφυγε» από παθολογικά αίτια, ωστόσο οι Αρχές συνεχίζουν την έρευνα προκειμένου να εξεταστούν όλα τα ενδεχόμενα, ενώ έχει παραγγελθεί η απαραίτητη νεκροψία – νεκροτομή προκειμένου να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια που έκοψαν απότομα το νήμα της ζωής της.

Πηγή: lamiareport.gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News