default-image

Μητσοτάκης για Ρουβίκωνα: «Γνωρίζουμε τους ηγέτες της ομάδας»

Ελλάδα
Μητσοτάκης για Ρουβίκωνα: «Γνωρίζουμε τους ηγέτες της ομάδας»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Επίθεση στην κυβέρνηση εξαπέλυσε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης, κατηγορώντας την για τον τρόπο με τον οποίο χειρίζεται το «Ρουβίκωνα».

Σε συνέντευξή του στον ΣΚΑΙ τόνισε ότι τα μέλη του Ρουβίκωνα είναι γνωστά και πως αν υπήρχε πολιτική βούληση, θα είχε αντιμετωπιστεί:

«Το πρόβλημα είναι ευρύτερο με τον Ρουβίκωνα. Είναι πρόβλημα ανοχής σε μία ομάδα που έχει σαφείς ιδεολογικές αναφορές, που ανέχεται, αν όχι υποθάλπει, την οργανωμένη βία. Ο Ρουβίκωνας προέρχεται από τη μήτρα της άκρας εξωκοινοβουλευτικής αριστεράς. Είναι μια επιχειρησιακή ομάδα που τους ηγέτες της τους γνωρίζουμε, γιατί ποστάρουν και δημοσίως στο Facebook. Μια οργάνωση που έχει κάνει μια σειρά από χτυπήματα βίαια, που ενέχουν απειλή. Αν υπήρχε πολιτική βούληση, θα μπορούσε εύκολα να αντιμετωπιστεί», τόνισε ο κ. Μητσοτάκης.

Σε ερώτηση σχετική με το αν φοβήθηκε από τις απειλές μελών του Ρουβίκωνα, εκείνος απάντησε ότι ούτε φοβήθηκε ούτε προβληματίστηκε για τις απειλές που δέχτηκε.

Παράλληλα, ο κ. Μητσοτάκης υπογράμμισε ότι ο Ρουβίκωνας προκαλεί μεγάλη ζημιά στην εικόνα της χώρας, με επιθέσεις σε πρεσβείες. Τόνισε ότι θα εξετάσει όλα τα μέσα για να αντιμετωπιστούν αυτά τα φαινόμενα.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News