Το δρόμο για τη φυλακή πήρε ο 50χρονος συζυγοκτόνος των Τρικάλων

Ελλάδα
Το δρόμο για τη φυλακή πήρε ο 50χρονος συζυγοκτόνος των Τρικάλων

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στις φυλακές οδηγήθηκε ο καθ’ ομολογίαν δολοφόνος της άτυχης 45χρονης νοσηλεύτριας Βάιας Γκανιά, η οποία δολοφονήθηκε μπροστά στα μάτια του μικρότερου παιδιού και του εγγονιού της το μεσημέρι της Δευτέρας.

Στην απολογία του ο 50χρονος συζυγοκτόνος είπε ότι έφθασε στο έγκλημα σε βρασμό ψυχής, γιατί η σύζυγός του, του μίλησε απαξιωτικά, ενώ υποστήριξε ότι είχε καλέσει τη γυναίκα του για να μιλήσουν, με στόχο να την πείσει να αποσύρει τα ασφαλιστικά μέτρα που είχε καταθέσει σε βάρος του και επρόκειτο να εκδικαστούν την Τρίτη.

Οι μαρτυρίες από τους γείτονες, ωστόσο, σύμφωνα με το protothema.gr, αναδεικνύουν ότι η γυναίκα είχε περάσει μαρτυρική ζωή στο πλευρό του άνδρα που είχε ερωτευθεί στα 16 της και δεν είχε διστάσει να τον ακολουθήσει. Πολλές φορές είχαν γίνει μάρτυρες λεκτικής κακοποίησης και ξυλοδαρμών.

Η γυναίκα είχε ζητήσει δικαστική συνδρομή προκειμένου ο άνδρας της να υποχρεωθεί να φύγει από το σπίτι για να προχωρήσει στη συνέχεια το διαζύγιο. Ο πατέρας του δράστη ισχυρίσθηκε ότι το θύμα απατούσε τον γιο του, παραβλέποντας το γεγονός ότι ο γιος του είχε αποκτήσει παιδί εκτός γάμου με άλλη γυναίκα, η οποία σήμερα ήταν παρούσα στα δικαστήρια των Τρικάλων για να του συμπαρασταθεί.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News