Ελλάδα

Έπεσε στη θάλασσα ενώ ταξίδευε με πλοίο της γραμμής

Συναγερμός σήμανε στο λιμενικό σώμα του Πειραιά στην είδηση ότι ένας άνδρας έπεσε στη θάλασσα από πλοίο της γραμμής, το βράδυ της Τετάρτης και με  προορισμό το Ηράκλειο.

Αμέσως το πλοίο επέστρεψε στον Πειραιά ενώ ξεκίνησαν έρευνες για τον εντοπισμό ενός άνδρα ηλικίας περίπου 25 με 30 ετών,ο οποίος και βρέθηκε στη θάλασσα από το επιβατηγό οχηματαγωγό πλοίο λίγο μετά την αναχώρησή του από το λιμάνι του Πειραιά για την Κρήτη.

Το πλοίο είχε αποπλεύσει με προορισμό τον λιμένα Ηρακλείου με 255 επιβάτες και 98 μέλη πληρώματος.

Άμεσα ξεκίνησανεκτεταμένες έρευνες από 2 περιπολικά σκάφη Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., 2 Ρ/Κ και σκάφος της Πλοηγικής Υπηρεσίας, ενώ από ξηράς συμμετείχαν στις έρευνες 2 περιπολικά οχήματα Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ, 3 δίκυκλα Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., καθώς και στελέχη του Κλιμακίου Ειδικών Αποστολών του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πειραιά, με αρνητικά μέχρι στιγμής αποτελέσματα.

Σύμφωνα με μαρτυρίες επιβατών του πλοίου, και πληροφορίες του ΑΠΕ, τον άνδρα είδαν επιβάτες του πλοίου να πέφτει στη θάλασσα και να κολυμπάει με κατεύθυνση τον πλοηγικό σταθμό του Πειραιά με τις πρώτες εκτιμήσεις να κάνουν λόγο για απόπειρα αυτοκτονίας.

Σχόλια