Ταυτοποιήθηκε κι άλλος δράστης της επίθεσης στον Μπουτάρη

Ελλάδα
Ταυτοποιήθηκε κι άλλος δράστης της επίθεσης στον Μπουτάρη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ενα ακόμη άτομο ταυτοποιήθηκε στο πλαίσιο της προκαταρκτικής εξέτασης, για την επίθεση στον Γιάννη Μπουτάρη.

Πρόκειται για Ελληνα, 41 ετών, ο οποίος δεν έχει συλληφθεί. Μάλιστα, ο άνδρας αυτός είναι σύμφωνα με πληροφορίες ήταν εκείνος που κρατούσε αγκαλιά το παιδί του, ενώ συμμετείχε στην άγρια επίθεση σε βάρος του δημάρχου Θεσσαλονίκης, το περασμένο Σάββατο.

Υπενθυμίζεται ότι την Τετάρτη καταδικάστηκαν οι τρεις που είχαν συλληφθεί για το περιστατικό. Στον έναν από τους δύο 20χρονους σπουδαστές και τον 36χρονο ομογενή επιβλήθηκε ποινή 14 μηνών, ενώ στον δεύτερο 20χρονο ποινή 21 μηνών.

Η η ποινή ανεστάλη επί 3ετία για τους δύο 20χρονους και μετά την έφεση που άσκησαν αφέθηκαν ελεύθεροι. Αντίθετα, για τον 36χρονο, που αναμένεται να δικαστεί αύριο και για τη διάρρηξη του κρεοπωλείου που φέρεται να διέπραξε λίγες ώρες μετά τα γεγονότα του Λευκού Πύργου, αποφασίστηκε η ποινή να μετατραπεί προς 5 ευρώ ημερησίως, καθώς, λόγω βεβαρημένου ποινικού μητρώου, δεν συνέτρεχαν οι προϋποθέσεις της αναστολής. Αυτό σημαίνει, ότι ο κατηγορούμενος θα αφεθεί ελεύθερος εφόσον καταβάλει το χρηματικό ποσό που αναλογεί στην εις βάρος του επιβληθείσα ποινή.

Πηγή: iefimerida.gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News