Νεκρός ο ηθοποιός Ηλίας Πετροπουλέας - Άφησε την τελευταία του πνοή στο γύρισμα

Ελλάδα
Νεκρός ο ηθοποιός Ηλίας Πετροπουλέας - Άφησε την τελευταία του πνοή στο γύρισμα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σε τραγωδία εξελίχθηκαν τα γυρίσματα κινηματογραφική ταινίας για το γνωστό ηθοποιό Ηλία Πετροπουλέα.

Ο γνωστός ηθοποιός, βρισκόταν στα Καλάβρυτα, με συνεργείο γυρισμάτων για μία νέα κινηματογραφική διαφήμιση, της οποία το σενάριο περιελάμβανε και πτήσεις με ανεμόπτερα.

Το πρωί του Σαββάτου ο 72χρονος ηθοποιός και αλεξιπτωτιστής, συμμετέχοντας σε ομάδα η οποία πραγματοποιούσε πτήσεις στην περιοχή των Λουσών Καλαβρύτων για τις ανάγκες κινηματογραφικών γυρισμάτων, λίγο μετά την προσγείωσή του έχασε τις αισθήσεις του.

Ακολούθως μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Κλειτορίας όπου και διαπιστώθηκε ο θάνατός του, πιθανότατα από παθολογικά αίτια, σύμφωνα με το kalavrytapress.gr.

Το Αστυνομικό Τμήμα Καλαβρύτων έχει αναλάβει την προανάκριση και έχει παραγγελθεί νεκροψία- νεκροτομή ώστε η ιατροδικαστική υπηρεσία να διακριβώσει τα ακριβή αίτια του θανάτου.

Ο ηθοποιός Ηλίας Πετροπουλέας είχε παίξει σε πολλά σήριαλ, θεατρικές παραστάσεις και ταινίες. Μερικές συμμετοχές του είναι οι εξής: «Μη μου λες αντίο», «Να με προσέχεις», «Κρυφά μονοπάτια», «L.A.P.D.», «Έχω ένα μυστικό», «Καρυωτάκης» «Μπαμπά μην τρέχεις», «Οι ιστορίες του αστυνόμου Μπέκα» και σε πολλές άλλες.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News