Ελλάδα

Για δύο αυγά στη Μύκονο... χρυσοπλήρωσαν 20 ευρώ -Τι απαντά το εστιατόριο

Δεν πίστευε στα μάτια της μια παρέα τουριστών στην Μύκονο, η οποία και επισκέφθηκε πρόσφατα εστιατόριο στο κοσμοπολίτικο νησι και σύμφωνα πάντα με την καταγγελία που έγινε, φέρεται να πλήρωσε δύο τηγανιτά αυγά προς 20 ευρώ.

Αναλυτικότερα, στο συγκεκριμένο κατάστημα εστίασης, σύμφωνα πάντα με την καταγγελία,  οι τουρίστες χρυσοπλήρωσαν τα τηγανητά αυγά, αφού έβαλαν βαθιά το χέρι στην τσέπη και έδωσαν 9,90 ευρώ τη μερίδα τηγανητά αυγά, ήτοι 19,80 ευρώ για τέσσερα τηγανητά αυγά, τα οποία συνοδεύονταν από δυο φέτες ψωμί του τόστ.

Ο συνολικός λογαριασμός για τέσσερα τηγανητά αυγά, μια μερίδα πατάτα φέτα, μια πίτα γύρο κοτόπουλο και δυο αναψυκτικά ήταν 40,80 ευρώ.

Τι απαντά το κατάστημα.

Σε ανάρτηση στη σελίδα facebook του καταστήματος υπήρξε η εξής ανακοίνωση:

«Θα θέλαμε να ενημερώσουμε πως η συγκεκριμένη τιμή αφορά δύο πλήρεις μερίδες με τα συνοδευτικά τους και όχι μια, όπως εσφαλμένα παρουσιάστηκε από τμήμα του τύπου.
Δεν θα πρέπει να λησμονείται, πως οι τιμές των προϊόντων διαμορφώνονται με τέτοιο τρόπο ώστε να συμπεριλαμβάνουν τόσο το υψηλό λειτουργικό κόστος της Μυκόνου ταυτόχρονα με το φορολογικό.
Όλες οι τιμές αναγράφονται στον κατάλογο προϊόντων καθώς και εντός των καταστημάτων.
Θεωρούμε πως η παρερμηνεία δεν έχει κακόβουλο χαρακτήρα. Παρόλα αυτά κάθε παρατήρηση λαμβάνεται σοβαρά υπόψη με γνώμονα την βελτίωση των υπηρεσιών μας.
Στόχος μας είναι η ανάδειξη γαστρονομικά, ποιοτικά και αισθητικά, της Μυκόνου ως κορυφαίου παγκόσμιου προορισμού».

Σχόλια