Ελλάδα

Κάλυμνος: Ανατροπή στις συνθήκες θανάτου του φοιτητή - Ενδείξεις για δολοφονία «βλέπει» ο εισαγγελέας

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση του θανάτου του άτυχου φοιτητή Νίκου Χατζηπαύλου, ο οποίος βρέθηκε νεκρός τον περασμένο Νοέμβριο στην Κάλυμνο, μετά τις αποκαλύψεις του τεχνικού συμβούλου της οικογένειας.

Σύμφωνα όσα έχουν γίνει γνωστά η δικογραφία της υπόθεσης που συγκλονίζει το Πανελλήνιο επιστρέφει, με εντολή του Εισαγγελέα της Κω στο Αστυνομικό Τμήμα Καλύμνου για περαιτέρω έρευνα.

Ο εισαγγελέας, σύμφωνα με το protothema.gr, που είχε την υπόθεση στα χέρια του διαπίστωσε πως η υπόθεση δεν μπορεί να μπει στο αρχείο μετά και τις αποκαλύψεις του τεχνικού συμβούλου και του δικηγόρου της οικογένειας του άτυχου φοιτητή, σύμφωνα με τις οποίες ο θάνατος του 21χρονου είναι αποτέλεσμα εγκληματικής ενέργειας και όχι ατυχήματος, όπως αρχικά είχε διαπιστωθεί από τον ιατροδικαστή στην Κάλυμνο.

Δικηγόρος οικογένειας: «Η υπόθεση ανοίγει από την αρχή»

Σύμφωνα με τον δικηγόρο της οικογένειας κ. Γιάννη Γλύκα «η δικογραφία ήταν στον εισαγγελέα της Κω όπου αυτός είχε τη δυνατότητα να βάλει την υπόθεση στο αρχείο, όμως τώρα επιστρέφει τη δικογραφία ξανά για περαιτέρω έρευνα στο Αστυνομικό Τμήμα Καλύμνου για τις συνθήκες θανάτου του 21χρονου φοιτητή στην Κάλυμνο.

»Μετά από τόσους μήνες ο εισαγγελέας είχε πάρει και μελετούσε την υπόθεση και είχε τη δυνατότητα να βάλει την υπόθεση στο αρχείο, αλλά ουσιαστικά η υπόθεση ανοίγει από την αρχή γιατί ο εισαγγελέας πιθανότατα διέκρινε ότι κάποια στοιχεία της υπόθεσης δεν έχουν φωτιστεί άρα θα πρέπει τα αρμόδια αστυνομικά όργανα της Καλύμνου να κάνουν περαιτέρω έρευνα για την υπόθεση».

 

Η οικογένεια επιμένει ότι πρόκειται για στυγερή δολοφονία

Από την πρώτη στιγμή η οικογένεια του Νίκου Χατζηπαύλου κάνει λόγο για στυγερή δολοφονία του παιδιού τους και μάλιστα έχει ζητήσει και αναμένει να γίνει αναπαράσταση για το πώς βρέθηκε το πτώμα του Νίκου Χατζηπαύλου στην απόκρυμνη περιοχή της Καλύμνου.

Σημαντικά στοιχεία για την υπόθεση είχαν δώσει και οι φωτογραφίες που είχε στη διάθεσή της οικογένειας στις οποίες φαίνεται πως στα χέρια του ο Νίκος Χατζηπαύλου είχε σημάδια σα να ήταν δεμένος.

Μάλιστα η οικογένεια πιστεύει ότι ο Νίκος δολοφονήθηκε σε άλλο σημείο από εκείνο όπου βρέθηκε το πτώμα του.

 

 

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια