Θρακομακεδόνες - Σοκάρει η ομολογία: Όπως ήμουν στην κουζίνα άρπαξα ένα μπαλτά και πήγα στο σαλόνι...

Ελλάδα
Θρακομακεδόνες - Σοκάρει η ομολογία: Όπως ήμουν στην κουζίνα άρπαξα ένα μπαλτά και πήγα στο σαλόνι...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Για το στυγερό έγκλημα που διέπραξε μίλησε στους αστυνομικούς, ομολογώντας την πράξη του, ο 79χρονος που έσφαξε τη σύζυγό του στο σπίτι τους στους Θρακομακεδόνες, μετά από έναν έντονο καυγά. 

Σύμφωνα με πληροφορίες ο συζυγοκτόνος, φέρεται να είπε στους Αστυνομικούς: “…Ξυπνήσαμε γύρω στις 06:30 το πρωί και αμέσως αρχίσαμε να καυγαδίζουμε. Σηκωθήκαμε από το κρεβάτι και ο καυγάς μεταφέρθηκε στο σαλόνι. Κάποια στιγμή θόλωσα. Όπως ήμουν στην κουζίνα άρπαξα ένα μπαλτά και πήγα στο σαλόνι. Την πλησίασα όπως κάθονταν στην καρέκλα και άρχισα να την χτυπάω στο πρόσωπο και το λαιμό, μέχρι που κατάλαβα πως την είχα σκοτώσει. Σας πήρα αμέσως τηλέφωνο”.

Όπως έχει γίνει γνωστό, οι αστυνομικοί του Τμήματος Θρακομακεδόνων, διέκριναν πως ο 79χρονος αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα.

Για το λόγο αυτό έχει ζητηθεί εξέταση από ειδικούς ψυχολόγους. Παράλληλα διαπιστώθηκε πως ελάμβανε και φαρμακευτική αγωγή την οποία όμως είχε σταματήσει.

Οι μαρτυρίες που έχουν στα χέρια τους οι αστυνομικοί κάνουν λόγο για καθημερινούς έντονους καυγάδες του ζευγαριού. Ωστόσο ήταν ένα ζευγάρι με αξιοπρέπεια το οποίο κανένα πρόβλημα δεν είχε δημιουργήσει στους γείτονες του.

Μάλιστα χθες το πρωί, οι γείτονες του ζευγαριού στους Θρακομακεδόνες, άκουσαν τις φωνές, αλλά δεν έδωσαν σημασία. Κι αυτό διότι όπως προαναφέραμε οι καυγάδες μεταξύ του ζευγαριού ήταν συχνοί και κατά συνέπεια οι γείτονες θεώρησαν πως πρόκειται για άλλον έναν συνηθισμένο καυγά.

Μόνο όταν είδαν έξω από την τριώροφη κατοικία μαζεμένα περιπολικά και τον 79χρονο συνταξιούχο ατάραχο στην αυλή με το αίμα της συζύγου του ακόμα στα χέρια του, κατάλαβαν πως είχε γίνει το κακό.

thecaller

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News