default-image

Φαρ Ουέστ με πυρά στη Λεμεσό - Αυτοί είναι οι κακοποιοί καταζητούνται

Ελλάδα
Φαρ Ουέστ με πυρά στη Λεμεσό - Αυτοί είναι οι κακοποιοί καταζητούνται

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πυροβολισμοί και τραυματισμοί αστυνομικών το βράδυ του Σαββάτου στη Λεμεσό. Καταζητούνται δύο άτομα.

Πυροβολισμοί και τραυματισμοί αστυνομικών το βράδυ του Σαββάτου στη Λεμεσό. Μάλιστα η αστυνομία σύμφωνα με ανακοίνωσή της αναζητά δύο κακοποιούς που βρίσκονται πίσω από το σοβαρό επεισόδιο.

Αρχικά αστυνομικός ο οποίος ήταν εκτός υπηρεσίας, εντόπισε ένα όχημα που κινείτο ύποπτα, στην περιοχή του Αγίου Σύλα Λεμεσού.

Ο ίδιος κάλεσε περιπολικό και όταν έφτασε στο σημείο, οι δράστες άνοιξαν πυρ με όπλο.

Από τους πυροβολισμούς τραυματίστηκε σοβαρά στο στήθος ο ένας αστυνομικός, ο οποίος νοσηλεύεται στη μονάδα εντατικής θεραπείας, έπειτα από επέμβαση. Ο δεύτερος αστυνομικός επίσης νοσηλεύεται, εκτός κινδύνου, καθώς φέρει διαμπερές τραύμα στην κοιλιακή χώρα.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Αστυνομίας: "Καταζητεί τους Ευθύβουλο Γεώργη (ΒΟΥΛΗ), 31 ετών από την Πάφο και Χαράλαμπο Καλογερίδη, 33 ετών κάτοχο Ελληνικού διαβατηρίου, για διευκόλυνση των ανακρίσεων, σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση 1.Συνομωσίας για φόνο, 2.Συνομωσίας προς διάπραξης κακουργήματος, 3.Απόπειρας φόνου, 4.Παράνομης κατοχής και μεταφοράς πυροβόλου όπλου, 5.Παράνομης κατοχής και μεταφοράς εκρηκτικών υλών και 6.Ρίψης πυροβολισμών σε κατοικημένη περιοχή, αδικήματα τα οποία διαπράχθηκαν χθες βράδυ στη Λεμεσό.

Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό τους να επικοινωνήσει με το ΤΑΕ Λεμεσού (25-805057) ή τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό ή τη Γραμμή Επικοινωνίας του Πολίτη 1460 ή διαδικτυακά μέσω της ηλεκτρονικής φόρμας «Καταγγελία Εγκλήματος» στο application της Αστυνομίας Κύπρου".

 

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News