Ελλάδα

Νέα ανατροπή στο θάνατο του 21χρονου Φοιτητή στην Κάλυμνο

Συνεχίζεται το θρίλερ με την υπόθεση του θανάτου του 21χρονου φοιτητή Νικόλα Χατζηπαύλου, που εντοπίστηκε νεκρός τον περασμένο Νοέμβριο στην Κάλυμνο, καθώς νέες αποκαλύψεις έρχονται στο φως της δημοσιότητας.

Οι εξελίξεις είναι ραγδαίες καθώς οι μαρτυρίες των κατοίκων του νησιού έχουν οδηγήσει τους ιδιωτικούς ερευνητές που όρισε η οικογένεια του άτυχου φοιτητή σε δύο υπόπτους, οι οποίοι, σύμφωνα με πληροφορίες, έφυγαν από το νησί με το που έγινε γνωστή η είδηση του θανάτου του 21χρονου.

Σύμφωνα με τα όσο δημοσιεύει η εφημερίδα «Espresso», πρόκειται για έναν σεσημασμένο κακοποιό, με βαρύ ποινικό μητρώο, ο οποίος έχει απασχολήσει και στο παρελθόν τις Αρχές για υποθέσεις ναρκωτικών και για έναν κάτοικο της περιοχής.

Ο τελευταίος φέρεται ότι συμμετείχε σε παράνομες συνδιαλλαγές, σύμφωνα με τα στοιχεία που έχουν στη διάθεσή τους οι άνθρωποι που έχουν αναλάβει να διαλευκάνουν τις συνθήκες κάτω από τις οποίες έχασε τη ζωή του ο άτυχος φοιτητής.

Οι ίδιες μαρτυρίες αναφέρουν ότι τόσο εκείνος όσο και ο άλλος ύποπτος, την ίδια κιόλας ημέρα που χάθηκαν τα ίχνη του 21χρονου, έφυγαν από το νησί.

Οι ιδιωτικοί ερευνητές που έχει προσλάβει η οικογένεια του αδικοχαμένου φοιτητή αναμένεται να πάνε εκ νέου στην Κάλυμνο για να συγκεντρώσουν νέες μαρτυρίες από κατοίκους του νησιού, που ενδεχομένως γνωρίζουν ή έχουν δει κάτι.

Σκοπός τους είναι να ενώσουν τα κομμάτια του παζλ που λείπουν και να λύσουν το γρίφο.

Ο εισαγγελέας που χειρίζεται την υπόθεση έχει στα χέρια του όλα τα στοιχεία και πλέον θεωρείται θέμα ημερών να αποφασίσει εάν ο θάνατος του 21χρονου οφείλεται σε δυστύχημα ή εγκληματική ενέργεια.

 

Σχόλια