«Κλειδώνει» ο Νίκος Γκάλης στο ψηφοδέλτιο της ΝΔ;

Ελλάδα
«Κλειδώνει» ο Νίκος Γκάλης στο ψηφοδέλτιο της ΝΔ;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης που έχει θέσει το κόμμα σε εκλογική ετοιμότητα, έχει αρχίσει μαζί με τους συνεργάτες του να συμπληρώνει το παζλ με τις «γαλάζιες» υποψηφιότητες, ενώ παράλληλα ετοιμάζεται για τις εσωκομματικές εκλογές που θα πραγματοποιηθούν στις 13 Μαΐου για την ανάδειξη των πρόεδρων των τοπικών οργανώσεων του κόμματος.

Μάλιστα, στη Νέα Δημοκρατία δίνουν ιδιαίτερη βαρύτητα σε αυτή την διαδικασία, καθώς η συμμετοχή θα παίξει σημαντικό ρόλο στην εξαγωγή συμπερασμάτων.

Πρωταρχικός στόχος του προέδρου του κόμματος είναι η ανανέωση των ψηφοδελτίων μέσα από το μητρώο στελεχών αλλά και από πρόσωπα που έχουν ευρύτερα αποδεχτά από την κοινωνία.

Σύμφωνα με πληροφορίες του thetoc.gr, ο Νίκος Γκάλης θα είναι υποψήφιος της ΝΔ στην Α’ Θεσσαλονίκης. Το «φλερτ» που υπήρχε εδώ και καιρό όπως όλα δείχνουν κατέληξε σε συμφωνία με τον κορυφαίο μπασκετμπολίστα να έχει πάρει την απόφαση να μπει στον στίβο της πολιτικής.

Τον Νίκο Γκάλη είχε προσεγγίσει άλλες δύο φορές στο παρελθόν η Νέα Δημοκρατία. Η πρώτη ήταν την περίοδο που ήταν πρόεδρος του κόμματος ο αείμνηστος Μιλτιάδης Έβερτ όπως και στις ευρωεκλογές του 2009.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News