Παρελθόν από την Ένωση Κεντρώων ο Κατσιαντώνης - Φήμες ότι πάει σε άλλο κόμμα

Ελλάδα
Παρελθόν από την Ένωση Κεντρώων ο Κατσιαντώνης - Φήμες ότι πάει σε άλλο κόμμα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Φεύγει ο βουλευτής Γιώργος Κατσιαντώνης από την Ενωση Κεντρώων -Φήμες για προσχώρηση στη ΝΔ

Την ανεξαρτητοποίηση του από το κόμμα του Βασίλη Λεβέντη ανακοίνωσε Ο βουλευτής Λάρισας της Ένωσης Κεντρώων Γιώργος Κατσιαντώνης 

Ο ίδιος γνωστοποίησε την απόφαση του αυτή, με επιστολή του στη Βουλή.

Ουδείς γνωρίζει τις προθέσεις του βουλευτή μετά την αποχώρηση του ενώ υπάρχουν φήμες ότι στις προθέσεις τους είναι να προσχωρήσει στο κόμμα της Νέας Δημοκρατίας.

Δήλωση Κατσιαντώνη μπροστά στις κάμερες:

«Πριν λίγα λεπτά έστειλα επιστολή ανεξαρτητοποίησης στον πρόεδρο της Βουλής. Έχω στείλει μία δεύτερη επιστολή στον πρόεδρο της Ενωσης Κεντρώων εξηγώντας ακριβώς τους λόγους που πήρα αυτή την απόφαση. Το 2015 ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του προέδρου της ένωσης κεντρώων να ενώσουμε τις δυνάμεις μας στο πολιτικό στίβο. Οι προσδοκίες ήταν πολλές, δυστυχώς τα τελευταία δυόμισι χρόνια όλες αυτές οι προσδοκίες έχουν εξαφανιστεί. Ελπίζω και εύχομαι ότι με την επιστολή που έχω στείλει στον πρόεδρο της ένωσης κεντρώων θα καταλάβει τους λόγους και θα κλείσουν με αυτή την επιστολή και οι πολιτικές διαφορές που έχουμε .

Σε ερώτηση αν θα προσχωρήσει στην Νέα Δημοκρατία απάντησε «Δεν θα πάω στη Νέα Δημοκρατία αυτή τη στιγμή θα μείνω ανεξάρτητος βουλευτής θα συνεχίζω να ασκώ τα κοινοβουλευτικά μου καθήκοντα, θα συνεχίσω να δίνω τους αγώνες για τον κόσμο του νόμου Λάρισας και είναι κάτι που τους επόμενους μήνες θα πρέπει να καθίσω και να σκεφτώ σοβαρά για την επόμενη κίνηση.

Υπήρχαν πολλές πολιτικές διαφορές μέσα στην Ενωση Κεντρώων».

Με μία λακωνική δήλωση κύκλοι της Ένωσης Κεντρώων σχολιάζουν την ανεξαρτητοποίηση του βουλευτή Γιώργου Κατσιαντώνη.

«Το μεγαλύτερο έγκλημα είναι η αχαριστία. Ο συγκεκριμένος βουλευτής βγήκε με την κατάθεση ενός παραβόλου. Δεν αισθανόμεθα ότι χάσαμε κάτι. Αντίθετα, ο λαός βλέπει προθέσεις και διαθέσεις. Όλοι θα κριθούμε στην ώρα μας», σχολιάζουν.

Υπενθυμίζεται ότι, ο βουλευτής Λάρισας της Ένωσης Κεντρώων, Γιώργος Κατσιαντώνης, με επιστολή του στη Βουλή, ανακοίνωσε σήμερα την ανεξαρτητοποίησή του από το κόμμα.

Παραμένει ακόμα ασαφές αν θα ανακοινώσει την προσχώρησή του σε άλλο κόμμα.

«Ελπίζω και εύχομαι ότι με την επιστολή που έχω στείλει στον πρόεδρο της Ένωσης Κεντρώων θα καταλάβει τους λόγους και θα κλείσουν με αυτή την επιστολή και οι πολιτικές διαφορές που έχουμε», δήλωσε μεταξύ άλλων ο κ. Κατσιαντώνης.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News