Πεντάγωνο: Ανήθικη προπαγάνδα πίσω από τις εικόνες μεταγωγής των αξιωματικών

Ελλάδα
Πεντάγωνο: Ανήθικη προπαγάνδα πίσω από τις εικόνες μεταγωγής των αξιωματικών

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Για την ανήθικη προπαγάνδα που βρίσκεται πίσω από τις εικόνες της μεταγωγής των δυο ελλήνων αξιωματικών στο δικαστήριο της Αδριανούπολης κάνουν λόγο πηγές του Ελληνικού Πενταγώνου.

Άλλωστε σύμφωνα με τις ίδιες πηγές ενημέρωσης, το τρίτο “γιοκ” της τουρκικής δικαιοσύνης ήταν αναμενόμενο, μετά και τις τελευταίες δηλώσεις Ερντογάν. Σε αυτές ξεκάθαρα έθεσε θέμα ανταλλαγής του ανθυπολοχαγού Άγγελου Μητρετώδη και του Λοχία ΕΠ-ΟΠ Δημήτρης Κούκλατζη με τους 8 Τούρκους αξιωματικούς που αυτομόλησαν στη χώρα μας με στρατιωτικό ελικόπτερο μετά την απόπειρα πραξιικοπήματος τον Ιούλιο του 2016.

Επιπλέον αναμένομενη ήταν και η συνέχιση του “υβριδικού επικοινωνιακού πολέμου" με την εξελισσόμενη προεκλογική εκστρατεία προς την κάλπη της 24 Ιουνίου. Αυτά τα πλάνα στοχεύουν όπως έλεγαν οι ίδιες πηγές και στο εσωτερικό της Τουρκίας αλλά και προς την Ελλάδα προκειμένου να πυροδοτήσει τον αντίκτυπο που θα πυροδοτήσει η ατιμέλητη εικόνα των δυο ελλήνων στρατιωτικών, που έρχεται να προστεθεί σε εκείνες με τους Μητρετώδη και Κούκλατζη σιδεροδέσμιους με την στολή του Ελληνικού Στρατού.

Πηγή: onalert.gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News