Σχεδίαζαν πέντε χρόνια τη δολοφονία του ζευγαριού στην Κύπρο!

Ελλάδα
Σχεδίαζαν πέντε χρόνια τη δολοφονία του ζευγαριού στην Κύπρο!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Tι είπε ο 33χρονος λύνοντας το γρίφο της δολοφονίας του άτυχου ζευγαριού.

Συγκλονίζουν οι συνεχείς ανατροπές και οι εξελίξεις στην υπόθεση της διπλής δολοφονίας του ζευγαριού στη Λευκωσία. Ο 33χρονος άνδρας που συνελήφθη το απόγευμα της Τετάρτης (24.04.2018) στην Αγία Νάπα, οδηγήθηκε σήμερα (25.04.2018) στο δικαστήριο. Εμφανίστηκε χωρίς δικηγόρο, δήλωσε πρόθυμος να συνεργαστεί πλήρως με τις αρχές ,υποστήριξε πως γνωρίζει καλά τι έγινε πριν και μετά το άγριο φονικό στο Στρόβολο και φέρεται να παραδέχθηκε την εμπλοκή του. 

Περίπου στις 11:30 το πρωί, ο 33χρονος οδηγήθηκε στο δικαστήριο. Χωρίς δικηγόρο. Δεν έφερε αντίρρηση στο αίτημα να παραταθεί κατά οκτώ ημέρες η κράτησή του. «Γνωρίζω το κίνητρο» είπε και ισχυρίστηκε πως θα αποκαλύψει στις αρχές όσα ξέρει για την υπόθεση. Για το διπλό φονικό που έχει συγκλονίσει μια ολόκληρη χώρα.

Ο ύποπτος ισχυρίστηκε ότι η δολοφονία του 60χρονου καθηγητή Γιώργου Χατζηγεωργίου και της 59χρονης συζύγου του Ντίνας Σεργίου σχεδιαζόταν τα τελευταία πέντε χρόνια! Είπε πως ξέρει τον ηθικό αυτουργό, τον άνθρωπο που κατέστρωσε το σχέδιο της δολοφονίας.

Ο 33χρονος σύμφωνα με το newsit.gr γνώριζε το σπίτι του ζευγαριού στη Λευκωσία. Είχε δουλέψει εκεί παλιότερα, καθώς τον είχαν προσλάβει να επιδιορθώσει τα παράθυρα. Ο ύποπτος είναι γνωστός στις κυπριακές αρχές, ενώ φέρεται να έχει εντοπιστεί να κινείται στην περιοχή στις 18 Απριλίου, μια μέρα πριν το άγριο έγκλημα. Είναι σεσημασμένος για ληστείες και υποθέσεις ναρκωτικών.

H συνταρακτική αποκάλυψη για το φονικό στη Λευκωσία

«Τούτο που έγινε σχεδιάζεται τα τελευταία 5 χρόνια» ανέφερε ο 33χρονος άνδρας. Υποστήριξε πως γνωρίζει το κίνητρο. Ο ύποπτος πέρα από το ότι παραδέχθηκε ότι η εγκληματική του ενέργεια σχεδιαζόταν από συγκεκριμένο άτομο τα τελευταία 5 χρόνια, είπε ότι «έχω άνθρωπο μέσα από το σπίτι να με βοηθήσει… έννα γίνω πλούσιος θα αγοράσω όλα τα σπίτια της περιοχής…».

Στον τόπο του εγκλήματος βρέθηκε ένα ζευγάρι παπούτσια, τα οποία του ανήκουν, όπως προέκυψε μετά την εξέταση του DNA. Άγνωστο παραμένει ακόμα το που είναι το όπλο του εγκλήματος.

Σύμφωνα με πληροφορίες, λίγο αφού είχαν δολοφονηθεί τα δυο θύματα, ο δράστης πήγε στο δωμάτιο του 15χρονου γιου του ζευγαριού. Φέρεται να του είπε: «Σκότωσα τους γονείς σου, που είναι τα λεφτά;». Με την απειλή μαχαιριού τον πήρε στην κουζίνα και σύμφωνα με το ανήλικο αγόρι του είπε «έχω κι εγώ γιο. Εν θα σου κάνω κακό».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News