Ελλάδα

Μυστήριο με σύλληψη 33χρονου για τη δολοφονία του ζευγαριού στην Κύπρο

Σε μια σύλληψη προχώρησε η αστυνομία στην Κύπρο για την υπόθεση διπλής δολοφονίας με θύματα με το Γιώργο Χατζηγεωργίου και τη Νίτσα Σεργίου.

Για την υπόθεση υπάρχει όμως ακόμα μυστήριο αφού η αστυνομία περιορίστηκε να ανακοινώσει ότι η σύλληψη έγινε «για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με την υπόθεση του διπλού φόνου στον Στρόβολο».

Πληροφορίες του «Φιλελεύθερου» αναφέρουν ότι ο 33χρονος φαίνεται να θεάθηκε στη σκηνή του φονικού κατά την ώρα διάπραξής του, γι’ αυτό και κρίθηκε σκόπιμη η σύλληψή του. 

Πριν τη σύλληψη του άνδρα, ο υπαρχηγός της Αστυνομίας, Κύπρος Μιχαηλίδης, είχε δηλώσει ότι οι έρευνες για εξιχνίαση της υπόθεσης «βρίσκονται σε καλό δρόμο», αλλά και ότι «υπάρχουν απαντήσεις σε όλα και θα ανακοινωθούν στον κατάλληλο χρόνο».

Υπενθυμίζεται ότι ο Γιώργος Χατζηγεωργίου και η Νίτσα Σεργίου βρέθηκαν δολοφονημένοι με συνολικά 45 μαχαιριές στο σπίτι τους στη Λευκωσία τα ξημερώματα της 19ης Απριλίου 2018. Ο μόνος που επιβίωσε είναι ο θετός γιος του ζευγαριού που κατέθεσε στην αστυνομία.

Σχόλια