«Γέννησα στη μπανιέρα, άνοιξα το παράθυρο και πέταξα το μωρό»: Τι είπε η 22χρονη φοιτήτρια

Ελλάδα
«Γέννησα στη μπανιέρα, άνοιξα το παράθυρο και πέταξα το μωρό»: Τι είπε η 22χρονη φοιτήτρια

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Με ανατριχιαστικές λεπτομέρειες η 22χρονη φοιτήτρια περιγράφει στους αστυνομικούς το χρονικό της δολοφονίας του νεογέννητου στη Νέα Σμύρνη

Η 22χρονη κοπέλα, ακροβατώντας ανάμεσα σε αναχρονιστικές αντιλήψεις και το πανικό που επικρατούσε στο μυαλό της για την ανεπιθύμητη εγκυμοσύνη, περιέγραψε στους αστυνομικούς του Ανθρωποκτονιών πώς έκρυβε εννέα μήνες ότι ήταν έγκυος με μοναδικό φόβο μην το μάθει η μητέρα της.

Για να φτάσει τελικά να γεννήσει ένα υγιέστατο αγοράκι και να το πετάξει από το ανοιχτό παράθυρο του μπάνιου από το δεύτερο όροφο της πολυκατοικίας στη Νέα Σμύρνη, καθώς όπως τελικά αποδέχτηκε με τον πιο τραγικό τρόπο, η υποστήριξη και η εμπιστοσύνη από την οικογένεια, απουσίαζαν.

Στους αστυνομικούς άρχισε να περιγράφει από την αρχή πως ξεκίνησε αυτή η εγκυμοσύνη αλλά και πως αντέδρασε ο πατέρας του μωρού της όταν έμαθε ότι η 22χρονη ήταν έγκυος.

«Είχα μείνει έγκυος από έναν συμφοιτητή μου στη Καλαμάτα. Όταν του είπα ότι περίμενα παιδί εκείνος εξαφανίστηκε. Έμεινα μόνη μου. Και έγκυος και μόνη.

Δεν είπα τίποτα σε κανέναν από την οικογένειά μου. Η μητέρα μου και ο πατέρας μου είχαν χωρίσει και εγώ διέμενα στο ίδιο σπίτι με τη μητέρα μου. Φρόντισα να φοράω μακριές μπλούζες και γενικά φαρδιά ρούχα ώστε να μην καταλάβει κανένας το παραμικρό. Προσπαθούσα να μην αλλάξω τίποτα από τη συμπεριφορά μου για να μην υποπτευθεί κανένας το παραμικρό. Είχα καταφέρει να το κρύψω από όλους. Και φυσικά, προπαντός από τη μητέρα μου. Την ημέρα εκείνη, θυμάμαι ότι με έπιασαν οι πόνοι δυνατά. Μπήκα στο μπάνιο και όταν γέννησα με έπιασε πανικός να εξαφανίσω το μωρό να μην το βρει η μητέρα μου. Και αυτό έκανα. Εκείνη τη στιγμή δεν μπορούσα να σκεφτώ κάτι άλλο.

Γέννησα στη μπανιέρα του σπιτιού μου, μόνη μου και έκοψα τον ομφάλιο λώρο με ένα ψαλίδι. Το μόνο που με ενδιέφερε εκείνη τη στιγμή ήταν να μην βρει η μητέρα μου το μωρό στο σπίτι. Έπρεπε να κρύψω ότι γέννησα, όπως της είχα κρύψει και την εγκυμοσύνη, έπρεπε να εξαφανίσω το μωρό. Άνοιξα το παράθυρο και το πέταξα έξω.

Όλες αυτές τις ημέρες έβλεπα τι γινόταν αλλά ήλπιζα ότι δεν θα με έβρισκε η αστυνομία, ότι δεν θα έφταναν ποτέ σε μένα»

Οι αστυνομικοί που έψαχναν όλες αυτές τις ημέρες ένα-ένα όλα τα διαμερίσματα των δυο πολυκατοικιών που έχουν πρόσβαση στον ακάλυπτο όπου βρέθηκε το βρέφος, μπήκαν χθες το πρωί και στο διαμέρισμα της 22χρονης.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News