Ελλάδα

Εξελίξεις στην υπόθεση με το νεκρό βρέφος: Ανακρίνεται 22χρονη ένοικος της πολυκατοικίας

Ραγδαίες οι εξελίξεις στην υπόθεση του νεκρού βρέφους. Αυτή την ώρα μία 22χρονη κοπέλα, κρατείται στην Ασφάλεια και ανακρίνεται για το πτώμα του μωρού που βρέθηκε στον ακάλυπτο πολυκατοικίας, στην οδό Πριγκιποννήσων, στη Νέα Σμύρνη.

Σύμφωνα με πληροφορίες του newsIt.gr, η νεαρή γυναίκα είναι φοιτήτρια και - κατά πάσα πιθανότητα - είχε μια ανεπιθύμητη εγκυμοσύνη. Ήταν φιλοξενούμενη της θείας και της ξαδέρφης της, οι οποίες μένουν στην πολυκατοικία, ενώ εκείνη είναι κάτοικος επαρχίας.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως οι δύο γυναίκες κατάφεραν να κρατήσουν κρυφή την εγκυμοσύνη, λόγω των περιττών κιλών της 22χρονης.

Από την νεαρή γυναίκα λήφθηκε DNA και αναμένονται τα αποτελέσματα της διαδικασίας σύγκρισης με το γενετικό υλικό του νεκρού βρέφους.

Οι ίδιες πληροφορίες του ιστότοπου, οι συγγενείς της 22χρονης φέρονται να τη βοήθησαν να… ξεφορτωθεί το αδικοχαμένο μωράκι.

Από την νεαρή γυναίκα λήφθηκε DNA και αναμένονται τα αποτελέσματα της διαδικασίας σύγκρισης με το γενετικό υλικό του νεκρού βρέφους.

Τι λένε τα ευρήματα του ιατροδικαστή

Ολοκληρώθηκε η νεκροψία- νεκροτομή στη σορό του νεογέννητου βρέφους που βρέθηκε νεκρό με τον ομφάλιο λώρο, το Σάββατο, σε ακάλυπτο χώρο συγκροτήματος πολυκατοικιών στην Νέα Σμύρνη στην οδό Πριγκηποννήσων.

Όπως προέκυψε, το βρέφος γεννήθηκε υγιές, ενώ σύμφωνα με τα ευρήματα της ιατροδικαστικής εξέτασης, πέθανε τουλάχιστον 12 ώρες πριν βρεθεί. Πέθανε πιθανότατα από παθολογικά αίτια, λόγω έλλειψης φροντίδας και των κακουχιών που ήρθαν σαν συνέπεια της εγκατάλειψής του.

Το αγοράκι, βρέθηκε τυλιγμένο σε σεντόνι μαζί με τον ομφάλιο λώρο από ένοικο της πολυκατοικίας που έβλεπε στον ακάλυπτο, στις 16:30 το απόγευμα του Σαββάτου.

Υπενθυμίζεται ότι περί τα τέλη Φεβρουάριου βρέθηκε επίσης νεκρό νεογέννητο αγοράκι σε κάδο απορριμμάτων στη συμβολή των οδών Ανατολικής Ρωμυλίας και Πίνδου στην Πετρούπολη. Η εν λόγω υπόθεση παραμένει ανεξιχνίαστη.

 

Σχόλια