«Βουτιά» θανάτου από το παράθυρο νοσοκομείου έκανε ασθενής

Ελλάδα
«Βουτιά» θανάτου από το παράθυρο νοσοκομείου έκανε ασθενής

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μια πραγματική τραγωδία σημειώθηκε στο νοσοκομείο Κορίνθου, σήμερα το πρωί, όταν ένας 57χρονο ασθενής «βούτηξε» από το παράθυρο στο κενό και βρήκε φρικτό θάνατο.

Ο αυτόχειρας που νοσηλευόταν στην ουρολογική κλινική του Γενικού Νοσοκομείου Κορίνθου, έπεσε στο κενό από τον 4ο όροφο, κατά τη διάρκεια του επισκεπτηρίου.

Για το τραγικό συμβάν μίλησε η Διοικήτρια του Γενικού Νοσοκομείου Κορίνθου, Δήμητρα Καλομοίρη. Όπως είπε ο 57χρονος αντιμετώπιζε και έντονα ψυχολογικά προβλήματα. Μάλιστα είχε νοσηλευτεί σε δημόσια ψυχιαστρική κλινική πριν από λίγους μήνες. Όλα έγιναν στις 09.45 το πρωί όταν γιατροί και νοσηλευτές επισκέφθηκαν την ουρολογική πτέρυγα για να εξετάσουν τους ασθενείς.

Κάποια στιγμή, χωρίς κανείς να προλάβει να αντιδράσει ο 57χρονος άνοιξε το παράθυρο και βούτηξε στο κενό. «Οι ψυχίατροι του νοσοκομείου μας, τον είχαν εξετάσει δύο φορές το τελευταίο διάστημα. Στις 16 και στις 19 του μήνα. Λάμβανε κανονικά την αγωγή του και αντιμετωπιζόταν με τη δέουσα προσοχή» λέει η κυρία Καλομοίρη και συνεχίζει…

«Δυστυχώς κανείς δεν μπόρεσε να αποτρέψει την πτώση και την τραγική αυτή κατάληξη. Ούτε ο ειδικευμένος γιατρός ούτε το νοσηλευτικό προσωπικό πρόλαβαν να αντιδράσουν».

Σε εξέλιξη βρίσκονται έρευνες από τις αστυνομικές αρχές που ειδοποιήθηκαν. «Το νοσοκομείο κάλεσε την αστυνομία και περιμένουμε τα αποτελέσματα της προανάκρισης».

Πηγή: tanea.gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News