default-image

Έγκλημα μίσους η άγρια δολοφονία ζευγαριού στην Κύπρο

Ελλάδα
Έγκλημα μίσους η άγρια δολοφονία ζευγαριού στην Κύπρο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μυστήριο καλύπτει τη δολοφονία που διαπράχθηκε τα ξημερώματα στο Στρόβολο, καθώς τα πρώτα αποτελέσματα των εξετάσεων της Αστυνομίας δεν έδειξαν παραβίαση των εισόδων της οικίας.

H αστυνομία σύμφωνα με τις πληροφορίες των κυπριακών μέσων ενημέρωσης εξετάζει όλα τα ενδεχόμενα καθώς το ζεύγος βρέθηκε νεκρό στο υπνοδωμάτιο του σπιτιού του. Η νεκροψία στις σορούς των δύο θυμάτων θα γίνει στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας. Η κυπριακή αστυνομία συνεχίζει τις έρευνες για εντοπισμό των δραστών, αναζητώντας παράλληλα τα αίτια του στυγερού εγκλήματος. Οπως αναφέρει η «Κ» Κύπρου  ο 60χρονος Γιώργος Χατζηγεωργίου εργαζόταν στην Αγγλική Σχολή στη Λευκωσία και η σύζυγός του Ντίνα Σεργίου στην Κεντρική Τράπεζα. 

Η δολοφονία έγινε ενώ στο σπίτι  βρισκόταν και ο 15χρονος υιοθετημένος γιος του ζευγαριού, ρωσικής καταγωγής, ο οποίος ενημέρωσε σε κατάσταση πανικού,  τους γείτονες για το περιστατικό. Ο ίδιος φέρεται να έχει δηλώσει στην αστυνομία ότι άγνωστοι φορώντας κουκούλες μπήκαν στο σπίτι στον Στρόβολο στην οδό Ζαλόγγου, και τραυμάτισαν θανάσιμα το ζευγάρι με μαχαίρι. Τα θύματα εντοπίστηκαν με πολλαπλά τραύματα από μαχαίρι στο κρεβάτι τους.

Τα σενάρια

Η αστυνομία εξετάζει το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας και ο 15χρονος καταθέτει στην αστυνομία.  Το ζευγάρι περιγράφεται από τους γείτονες ως φιλήσυχο. 

Σύμφωνα με πληροφορίες της «Κ» από το εργασιακό περιβάλλον των δύο θυμάτων το τελευταίο διάστημα εντός της οικογένειας επικρατούσε ένταση καθώς πρόσφατα ο 15χρονος έμαθε ότι είναι υιοθετημένος και ζητούσε να μάθει από τους γονείς του γιατί δεν του το είχαν πει. Σύμφωνα με μαρτυρίες ο 15χρονος το έμαθε από τους βιολογικούς του γονείς, οι οποίοι τον εντόπισαν πρόσφατα. Ένα άλλο στοιχείο που διερευνά η αστυνομία έχει να κάνει με τα κληρονομικά. Υπάρχει πληροφορία ότι το δολοφονημένο ζευγάρι είχε ορίσει πρόσφατα τον 15χρονος ως γενικός τους κληρονόμο.

Πηγή: thetoc.gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News